Ισχυρή νεροποντή από τον Σάκη Αρναούτογλου: Έντονα καιρικά φαινόμενα από την Κυριακή – Πως θα κινηθεί η νέα εβδομάδα (video)

3 Δεκεμβρίου, 2023


Καιρός: Την Κυριακή (3/12) οι βροχές θα γίνουν περισσότερες, επηρεάζοντας τις περισσότερες περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και στα βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Το Σάββατο οι άνεμοι θα είναι νότιοι στα 4 με 6 και ακόμα πιο ενισχυμένοι στο Ιόνιο και στα βορειοαν…

ατολικά.Παρ’ όλη την έλλειψη ηλιοφάνειας ο υδράργυρος θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα ηπειρωτικά.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Καιρός: Την Κυριακή (3/12) οι βροχές θα γίνουν περισσότερες, επηρεάζοντας τις περισσότερες περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και στα βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Το Σάββατο οι άνεμοι θα είναι νότιοι στα 4 με 6 και ακόμα πιο ενισχυμένοι στο Ιόνιο και στα βορειοανατολικά.
Παρ’ όλη την έλλειψη ηλιοφάνειας ο υδράργυρος θα φτάσει τους 22 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.