Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άντρας που την βοήθησε να μάθει για τον καρκίνο! «Της κρατούσα το χέρι και…»!


Αυτός είναι ο άντρας που βοήθησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να μάθει για τον καρκίνο, καθώς έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Της κρατούσα το χέρι και…».Η αποκάλυψη αυτή έγινε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο…


Αυτός είναι ο άντρας που βοήθησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να μάθει για τον καρκίνο, καθώς έβλεπε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Της κρατούσα το χέρι και…».

Η αποκάλυψη αυτή έγινε πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού, που άφησε πίσω της μεγάλη ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν προχωρημένος άνθρωπος και καθόλου συντηρητική. Παίζαμε μαζί στην Μελωδία της Ευτυχίας. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Υπήρχαν δύο φανερά σημάδια κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις και το δεύτερο ήταν που της κρατούσα το χέρι στην σκηνή και το χέρι είχε γίνει χεράκι. Είχα και ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πήγαμε μαζί σε ένα διαγνωστικό κέντρο και έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα. Έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και είδαν κάποια πράγματα».

Αλίκη Βουγιουκλακη: Πήγε να καεί ζωντανή! Από ένα λάθος πριν τον θάνατο της ξέσπασε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού της!

Αυτό εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του, ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη καρκίνος

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...