Τριήμερη «απειλή» από τον Τάσο Αρνιακό: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές καταιγίδες ανοίγει η νέα εβδομάδα (video)

2 Δεκεμβρίου, 2023


Καιρός: Με έντονα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσει η Κυριακή (3/12) με κατα τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις που θα κατευθυνθούν από τα βόρεια στα νότια, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Υπενθυμίζεται, ότι εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.Η παρουσία αυτών των φαινομένων θα προκαλέσει πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Δευτέρα θα επεκταθούν…

σε Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, νησιά του Αιγαίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη (6/12).ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Καιρός: Με έντονα καιρικά φαινόμενα θα κυλήσει η Κυριακή (3/12) με κατα τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις που θα κατευθυνθούν από τα βόρεια στα νότια, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού. Υπενθυμίζεται, ότι εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Η παρουσία αυτών των φαινομένων θα προκαλέσει πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Δευτέρα θα επεκταθούν σε Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, νησιά του Αιγαίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη (6/12).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.