Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εταιρεία τελείωσε τη συνεργασία τους επειδή «αθέτησε τη συμφωνία»

2 Δεκεμβρίου, 2022


Τέλος στη συνεργασία με το νεοσύστατο ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ανακοίνωσε εταιρεία λόγω αθέτησης της μεταξύ τους συμφωνίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πρόκειται για το Ioanna Paliospirou Foundation (IPF) και σύμφωνα με την ανακοίνωση:«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρ…

...ήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα...

Τέλος στη συνεργασία με το νεοσύστατο ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου ανακοίνωσε εταιρεία λόγω αθέτησης της μεταξύ τους συμφωνίας.Πρόκειται για το Ioanna Paliospirou Foundation (IPF) και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της».H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».

Δείτε την ανακοίνωση στο InstagramΤο διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.