Έφτασαν τα πρώτα σπίτια κάψουλες στην Ελλάδα – Τοποθετείται σε 2 ώρες όπου θέλεις και είναι Ελληνικό – Πόσο κοστίζουν τα 50 τετραγωνικά

1 Δεκεμβρίου, 2024


Τα πρώτα σπίτια κάψουλες, μικρές έξυπνες σουίτες μέσα σε κάψουλες, έφτασαν στην Ελλάδα και δημιουργήθηκαν από τον Κώστα Γκάγκο.Πρόκειται για ένα project που ο Λαρισαίος interior designer δούλευε δέκα ολόκληρα χρόνια και κατάφερε τελικά να πραγματοποιήσει.Όπως υπογράμμισε ο δημιουργός στο “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, μέσα από την κάψουλα υψηλής τεχνολογίας, η ομάδα του, 50 ατόμων, δούλεψε πολύ γ…

Τα πρώτα σπίτια κάψουλες, μικρές έξυπνες σουίτες μέσα σε κάψουλες, έφτασαν στην Ελλάδα και δημιουργήθηκαν από τον Κώστα Γκάγκο.

Πρόκειται για ένα project που ο Λαρισαίος interior designer δούλευε δέκα ολόκληρα χρόνια και κατάφερε τελικά να πραγματοποιήσει.

Πόσο κοστίζουν τα σπίτια κάψουλες

Όπως υπογράμμισε ο δημιουργός στο “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, μέσα από την κάψουλα υψηλής τεχνολογίας, η ομάδα του, 50 ατόμων, δούλεψε πολύ για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, μπορεί να τοποθετηθεί μόλις μέσα σε δύο ώρες, ενώ η τιμή της είναι 120.000 ευρώ τα 50 τετραγωνικά μέτρα.

Είναι μικρές σουίτες υψηλής τεχνολογίας, με πολλά αυτόματα συστήματα, επιπλωμένη και διαθέτει τα πάντα, μέχρι και πετσέτες.

Το υλικό που περιβάλλεται ο σκελετός είναι μεταλλικός με το υλικό roma, που παράγεται σε εργοστάσιο στη Λάρισα, ενώ όλα τα υλικά παράγονται στην Ελλάδα.

Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης, κυμαίνεται από 4 έως 6 μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.