«Η ομοφυλοφυλία μου ήταν μία πηγή μοναξιάς! Μεγάλωσα με τον τρόμο του AIDS, τον τρόμο της ερωτiκής πράξης» – Συγκλονιστική εξομολόγηση Αύγουστου Κορτώ (Video)

1 Δεκεμβρίου, 2023


Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση είχε προχωρήσει ο Αύγουστος Κορτώ στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” πριν λίγους μήνες. O γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ περιέγραψε τους μεγάλους φόβους του και τα άγχη που βίωσε ως ομοφυλόφιλος έφηβος.Ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και πολλά χρόνια για την ομοφυλοφυλία του, αναφέρθηκε στο σύντροφό του Τάσο αλλά και για το πως βίωσε ο ίδ…

...ιος την ιδιότητά του αυτή όταν ήταν εφηβος στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της δεκαετίας του '90. Παράλληλα, με μια ανάρτησή του στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ συγκίνησε για το σύζυγό του, αναφέροντας πως η ζωή του λέγεται Τάσος και αναπνέει ακόμα χάρη στην αγάπη της.«Οταν γνωριστήκαμε...

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση είχε προχωρήσει ο Αύγουστος Κορτώ στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” πριν λίγους μήνες. O γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ περιέγραψε τους μεγάλους φόβους του και τα άγχη που βίωσε ως ομοφυλόφιλος έφηβος.

Ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και πολλά χρόνια για την ομοφυλοφυλία του, αναφέρθηκε στο σύντροφό του Τάσο αλλά και για το πως βίωσε ο ίδιος την ιδιότητά του αυτή όταν ήταν εφηβος στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Παράλληλα, με μια ανάρτησή του στο Instagram ο Αύγουστος Κορτώ συγκίνησε για το σύζυγό του, αναφέροντας πως η ζωή του λέγεται Τάσος και αναπνέει ακόμα χάρη στην αγάπη της.

«Οταν γνωριστήκαμε με τον Τάσο (σσ το όνομα του συντρόφου του) ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να δεχθούμε αγάπη. Ηταν ένα θαύμα, ένα θαύμα εξακολουθητικό θα έλεγα αφού κρατά 20 χρόνια. Ακόμα εντυπωσιάζομαι. Τι να σας πω, είναι φοβερή η μοναξιά του ανθρώπου που δεν λαμβάνει αγάπη» τόνισε αρχικά ο Κορτώ.

Συνέχισε λέγοντας ότι «για ανθρώπους όπως εγώ που δεν κοινωνικοποιούμαι εύκολα, τα social μού έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους και να κάνω εύκολα φίλους. Μακάρι να είχα τέτοιους είδους προσβάσεις όταν ήμουν στο Λύκειο με όλα αυτά που περνούσα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.