«Με κεpάτωσε» – Σοúσουρο στο διαδίκτυο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη για τον χωρıσμό του από την Σοφία Φυρού

1 Δεκεμβρίου, 2023


Χαμός και σύγχυση φαίνεται πως προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες στους 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο instagram που από εκεί που έστελναν συγχαρητήρια στον γνωστό influencer για το νέο του σπίτι με την Σοφία Φυρού βρέθηκαν να του… συμπαραστέκονται για τον χωρισμό τους!Πιο συγκεκριμένα με αφορμή ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok – βίντεο πλάκας – …

...και οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο Αλέξανδρος χώρισε από την σύζυγό και μητέρα του παιδιού του, Σοφί @alexandros.kopsialis Απάντηση στον χρήστη @Αλέξανδρος Κοψιάλης Γι’ αυτό είναι οι κολλητοί! #kopsialis #sofiafirou #valakosleo ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξανδρος Κοψιάλης Παρά το γεγονός πως λίγο αργότερα...

Χαμός και σύγχυση φαίνεται πως προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες στους 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο instagram που από εκεί που έστελναν συγχαρητήρια στον γνωστό influencer για το νέο του σπίτι με την Σοφία Φυρού βρέθηκαν να του… συμπαραστέκονται για τον χωρισμό τους!

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Tik Tok – βίντεο πλάκας – και οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο Αλέξανδρος χώρισε από την σύζυγό και μητέρα του παιδιού του, Σοφί

@alexandros.kopsialis

Απάντηση στον χρήστη @Αλέξανδρος Κοψιάλης Γι’ αυτό είναι οι κολλητοί! #kopsialis #sofiafirou #valakosleo

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξανδρος Κοψιάλης

Παρά το γεγονός πως λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε νέο επεξηγηματικό βίντεο πως όλα συνέβησαν για αστείο ο γνωστός influencer δεν σταμάτησε να λαμβάνει μηνύματα κι επειδή φημίζεται για την τρολιά του εννοείται πως δημοσιοποίησε κάποια από αυτά στα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Οι αναρτήσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Σε ένα από αυτά μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τι έγινε με τη Σοφία, απάντησε ότι «Με κεράτωσε. Το τσόλι» συνεχίζοντας την πλάκα η οποία για πολλούς θεωρήθηκε ότι ήταν πολύ αληθινά φτιαγμένη για να είναι ψεύτικη:

Αλέξανδρος Κοψιάλης

 

 

Αλέξανδρος Κοψιάλης γκόμενα

 

 

Αλέξανδρος Κοψιάλης σχέσεις

 

 

Αλέξανδρος Κοψιάλης χωρισμός Φυρού

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε ο Κοψιάλης στη Φυρού

Υπενθυμίζουμε πως ο Αλέξανδρος και η Σοφία έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μιας κι έχουν φέρει εδώ και λίγα χρόνια στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον μικρό Κωνσταντίνο, ενώ πριν από λίγο καιρό ο γνωστός influencer της έκανε και πρόταση γάμου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.