Survivor: Η οικονομική ρήτρα-ποινή στο συμβόλαιο και πότε θα επιβάλλεται

30 Νοεμβρίου, 2023


Αντίστροφα μετρά το κοινό για την επιστροφή του Survivor στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με Διάσημους και ΜαχητέςToν Ιανουάριο του 2024 θα κάνει πρεμιέρα το Survivor και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay’s Time», θα χωρίζεται σε διάσημους και μαχητές. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις να καταργηθούν οι αποβολές. Μόνο στην περίπτωση που υπάρξει χειροδικ…

...ιροδικία τότε ο παίκτης θα επιστρέφει στην Ελλάδα.Για άλλους τσακωμούς, υπάρχει η σκέψη να υπάρχει οικονομική ρήτρα και ποινή στο συμβόλαιο του παίκτη και όχι να αποβάλλεται αν παραβεί κανόνες του παιχνιδιού.Επίσης, θα επιστρέψουν οι ατομικές ασυλίες, που την περσινή σεζόν...

Αντίστροφα μετρά το κοινό για την επιστροφή του Survivor στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με Διάσημους και Μαχητές

Toν Ιανουάριο του 2024 θα κάνει πρεμιέρα το Survivor και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay’s Time», θα χωρίζεται σε διάσημους και μαχητές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις να καταργηθούν οι αποβολές. Μόνο στην περίπτωση που υπάρξει χειροδικία τότε ο παίκτης θα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Για άλλους τσακωμούς, υπάρχει η σκέψη να υπάρχει οικονομική ρήτρα και ποινή στο συμβόλαιο του παίκτη και όχι να αποβάλλεται αν παραβεί κανόνες του παιχνιδιού.

Επίσης, θα επιστρέψουν οι ατομικές ασυλίες, που την περσινή σεζόν δεν υπήρχαν στο all star κύκλο. Δηλαδή ένας παίκτης θα μπορεί να σώζει και μόνος του τον εαυτό του αν είναι ή βγει προτεινόμενος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.