Survivor: Ρεκόρ συμμετοχών για τον νέο κύκλο

29 Νοεμβρίου, 2023


Το Survivor ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς… Οι φανατικοί του «Survivor» αδημονούν για την επιστροφή του στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ωστόσο -όπως φαίνεται- υπάρχουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι που δεν θέλουν να δουν το ριάλιτι από τον καναπέ… αλλά από τον Άγιο Δομίνικο.Συγκεκριμένα, τα στελέχη της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί κρατούν στα χέρια περισσότερα από 15.000 βιογραφικά υποψήφιων παικτών που θα …

...που θα ήθελαν να αποτελέσουν την dream team του φετινού κύκλου.Παράλληλα, ενώ οι ιθύνοντες βλέπουν επίδοξους Μαχητές, δεν σταματούν να προσεγγίζουν και πρόσωπα για την ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς all stars να έχουν δώσει τα χέρια...

Το Survivor ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς…

Οι φανατικοί του «Survivor» αδημονούν για την επιστροφή του στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ωστόσο -όπως φαίνεται- υπάρχουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι που δεν θέλουν να δουν το ριάλιτι από τον καναπέ… αλλά από τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί κρατούν στα χέρια περισσότερα από 15.000 βιογραφικά υποψήφιων παικτών που θα ήθελαν να αποτελέσουν την dream team του φετινού κύκλου.

Παράλληλα, ενώ οι ιθύνοντες βλέπουν επίδοξους Μαχητές, δεν σταματούν να προσεγγίζουν και πρόσωπα για την ομάδα των Διασήμων. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν αρκετούς all stars να έχουν δώσει τα χέρια για τον νέο κύκλο. Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Άρης Σοϊλέδης, έχουν ακουστεί έντονα.

«Έχω κρατήσει επαφές με άτομα από το παιχνίδι. Αλλά και με τα άτομα που δεν έχουμε επαφές, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Όπως στη ζωή μας με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε και με κάποιους όχι. Μου ζητάνε συμβουλές άτομα που περνάνε κάστινγκ για το Survivor. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ειδικά μετά το περσινό, θα το ξαναέκανα. Μου αρέσει να βλέπω άτομα στο Survivor που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Δαλάκα αφήνοντας ένα μεγάλο παράθυρο ανοιχτό για τη συμμετοχή της στο «Survivor 2024».

Στο ριάλιτι, πάντως, θα υπάρξουν νέοι κανόνες προκειμένου να αποφευχθούν τα περσινά σκηνικά που είδαν οι τηλεθεατές ενώ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την παραγωγή το να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ οι τελικές αποφάσεις για τους παίκτες θα ληφθούν τις επόμενες εβδομάδες με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.