Eurovision 2024: Εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια μέσα σε 20 λεπτά – Ποιες είναι οι τιμές

29 Νοεμβρίου, 2023


Μέσα σε μόλις 20 λεπτά εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της ΣουηδίαςΞεκίνησε η πώληση των πρώτων εισιτηρίων για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.Στις 11:00 το πρωί κυκλοφόρησε το πρώτο πακέτο και μέσα σε μόλις 20 λεπτά εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Το στάδιο έχει συνολική και επίσημη χωρητικότητα 15.000 θέσεις, ενώ στην …

...ώ στην ουρά για αγορά εισιτηρίων περίμεναν περισσότερα από 400.000 άτομα.Έτσι ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες από τους Eurofans στα social media οι οποίοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους και κατηγόρησαν τους διοργανωτές πώς όλα τα εισιτήρια για όρθιους θεατές έχουν δοθεί σε μέλη των συνδέσμων...

Μέσα σε μόλις 20 λεπτά εξαντλήθηκαν τα πρώτα εισιτήρια για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας

Ξεκίνησε η πώληση των πρώτων εισιτηρίων για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στις 11:00 το πρωί κυκλοφόρησε το πρώτο πακέτο και μέσα σε μόλις 20 λεπτά εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Το στάδιο έχει συνολική και επίσημη χωρητικότητα 15.000 θέσεις, ενώ στην ουρά για αγορά εισιτηρίων περίμεναν περισσότερα από 400.000 άτομα.

Έτσι ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες από τους Eurofans στα social media οι οποίοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους και κατηγόρησαν τους διοργανωτές πώς όλα τα εισιτήρια για όρθιους θεατές έχουν δοθεί σε μέλη των συνδέσμων OGAE. Παρόμοια παράπονα υπήρξαν και για τη διαθεσιμότητα και αγορά εισιτηρίων για τον Μεγάλο Τελικό.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας τα εισιτήρια της αρένας θα μπουν στον «πάγο» ώσπου να ξεκαθαριστεί που θα είναι η τελική χωρητικότητα του σταδίου. Οι διοργανοτές θα λειτουργήσουν όπως και το 2013 στο Μάλμε, τότε που η Loreen είχε φέρει τη Eurovision στη χώρα της.

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα ξεκινήσει στις 7 Μαΐου με τον Α’ Ημιτελικό, θα συνεχιστεί στις 9 Μαΐου με τον Β΄Ημιτελικό και θα ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου με τον Μεγάλο Τελικό!

Οι τιμές των εισιτηρίων

  • Ημιτελικοί – Jury Shows: 12,6€ – 70€
  • Ημιτελικοί – Family Shows: 12,6€ – 47,6€
  • Ημιτελικοί – Live shows: 45,9€ – 210€
  • Τελικός – Jury Show: 45,9€ – 210€
  • Τελικός – Family Show: 12,6€ – 121€
  • Τελικός – Live show: 75€ – 333€

Τα εισιτήρια της διοργάνωσης πωλούνται μέσω της Ticketmaster Sweden.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.