«Θέλω άλλο δαχτυλίδι όμως, έτσι;» – Η απάντηση της Εύης Βατίδου σε ερώτηση για τον δεύτερο γάμο με τον Αλέξη Κούγια

29 Νοεμβρίου, 2023


Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Εύη Βατίδου σε βραδινή εκδήλωση και την σταμάτησε για να ακούσει μερικές δηλώσεις της. Το πρώην μοντέλο μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Κούγια, μετά την υπεράσπισή της στο δικαστήριο για την σύλληψή της (δείτε εδώ το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων μετά την αθώωσή της), απαντώντας για το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης τους, ενώ προχώ…

...ρησε και σε δηλώσεις για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.Για το πρώτο ζήτημα, δεν φαίνεται αρνητική, καθώς δεν απέκλεισε την πιθανότητα να είναι ξανά μαζί στο μέλλον με τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο όσον αφορά στην υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια δεν φάνηκε το ίδιο...

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Εύη Βατίδου σε βραδινή εκδήλωση και την σταμάτησε για να ακούσει μερικές δηλώσεις της. Το πρώην μοντέλο μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Κούγια, μετά την υπεράσπισή της στο δικαστήριο για την σύλληψή της (δείτε εδώ το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων μετά την αθώωσή της), απαντώντας για το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης τους, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Για το πρώτο ζήτημα, δεν φαίνεται αρνητική, καθώς δεν απέκλεισε την πιθανότητα να είναι ξανά μαζί στο μέλλον με τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο όσον αφορά στην υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια δεν φάνηκε το ίδιο θετική, αλλά τόνισε πως είναι ένα θέμα που θέλει συζήτηση.

Η δήλωση της Εύης Βατίδου για την επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια

«Καλά, δε μου έκανε και πρόταση γάμου. Μου είχε κάνει κάποτε, τώρα δεν μου έχει ξανακάνει. Ποτέ δε ξέρεις βέβαια. Θέλω άλλο δαχτυλίδι όμως, έτσι; Εγώ δεν θα του έκανα πρόταση γάμου, είπαμε, όχι!», είπε αρχικά για τον πατέρα των παιδιών της.

«Δε πολυ-συμφωνώ με τις υιοθεσίες παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια. Είμαι υπέρ σε όλο το κομμάτι που έχει να κάνει με τον γάμο και τα δικαιώματά τους, αλλά στα παιδιά έχω μια… Είναι λεπτό ζήτημα, βέβαια, θέλει συζήτηση πολύ. Δεν είμαι τόσο θετική να σας πω την αλήθεια», ανέφερε σε άλλο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.