Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η δήλωση για τους gay που αρνήθηκε και προκάλεσε τον τσακωμό με τον Αχιλλέα Μπέο

29 Νοεμβρίου, 2023


Το πρωί της Τρίτης 28/11 έγινε μεγάλος χαμός στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο, με τον παρουσιαστή να φωνάζει και να ζητά να κλείσουν την τηλεφωνική σύνδεση. Όλα ξεκίνησαν με μερικά “καρφιά” που αντάλλαξαν ο ένας για τον άλλο (δείτε εδώ), όμως η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Δήμαρχος Βόλου επισήμανε:«Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη …

...σύζυγό σου Φαίη, είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι...», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:«Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα....

Το πρωί της Τρίτης 28/11 έγινε μεγάλος χαμός στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο, με τον παρουσιαστή να φωνάζει και να ζητά να κλείσουν την τηλεφωνική σύνδεση. Όλα ξεκίνησαν με μερικά “καρφιά” που αντάλλαξαν ο ένας για τον άλλο (δείτε εδώ), όμως η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Δήμαρχος Βόλου επισήμανε:

«Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου Φαίη, είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι…», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

«Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα. Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι. Και δεν θέλω τον κύριο Μπέο ξανά στην εκπομπή. Τέλος! Και γιατί τον έβγαλα; Γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Επίσης, το ό,τι είπα πριν από μερικά χρόνια, το είπα τελείως διαφορετικά. Και να το πούμε τι είπα, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ΄έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου παιδιά. Αλητείες σε εμένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές. Και αγόρια κοροϊδευτικά… Να μας πει τώρα ο Μπeος… Λίγο ντροπή!…» (δείτε εδώ όλο το σκηνικό).

Αυτά είναι τα ακριβή λόγια που προκάλεσαν τον τσακωμό Λιάγκα – Μπέου

Παρόλα αυτά, αφού τελείωσε η εκπομπή, το απόσπασμα με τα λόγια του παρουσιαστή έκανε τον γύρο του διαδικτύου:

«Μα δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν γκέι. Άσε τις βλακείες τώρα. Δεν μου αρέσει να λέμε χαζομάρες στην τηλεόραση. Κανένας πατέρας δεν θέλει το παιδί του να γίνει γκέι, κανένας! Ούτε θα χαρεί. Δίπλα του θα είμαι, αλλά δεν θέλω να γίνει. Καταδικαστέο, θα το σπρώξουμε εμείς να γίνει γκέι;», έλεγε, με την Φαίη Σκορδά να αντιδρά.

Το συγκεκριμένο βίντεο, βέβαια, είναι κομμένο, χωρίς να υπάρχει η συζήτηση που προηγήθηκε και οδήγησε τον ίδιο σε αυτό το ξέσπασμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν περάσει πολλά χρόνια έκτοτε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.