Τη χάζεuε όλn η Αθήνα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγńκε μ’αuτή τη πανάκρıβn τσάντα & óλες λıποθuμοúν με την τıμń της

29 Νοεμβρίου, 2023


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εθεάθη να κάνει βόλτα στην Αθήνα, επιλέγοντας μία casual και ταυτόχρονα σικ και άνετη εμφάνιση, με την τσάντα της να κλέβει την παράσταση.Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε ένα cropped τοπ και μαύρο skinny παντελόνι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τσάντα Gucci και λευκά sneakers Golden Goose.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τσάντα Gucci που έχει ελληνικό όνομα
Η συγκεκρι…

...μένη τσάντα ανήκει στην εμβληματική συλλογή του οίκου “Dionysus”, η οποία είναι αφιερωμένη στον θεό των αρχαίων Ελλήνων και κοστίζει 2.450 ευρώ περίπου, ενώ τα παπούτσια είναι από τα πιο αγαπημένα των διασήμων.Η πανάκριβη τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εθεάθη να κάνει βόλτα στην Αθήνα, επιλέγοντας μία casual και ταυτόχρονα σικ και άνετη εμφάνιση, με την τσάντα της να κλέβει την παράσταση.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha φόρεσε ένα cropped τοπ και μαύρο skinny παντελόνι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τσάντα Gucci και λευκά sneakers Golden Goose.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τσάντα Gucci που έχει ελληνικό όνομα
Η συγκεκριμένη τσάντα ανήκει στην εμβληματική συλλογή του οίκου “Dionysus”, η οποία είναι αφιερωμένη στον θεό των αρχαίων Ελλήνων και κοστίζει 2.450 ευρώ περίπου, ενώ τα παπούτσια είναι από τα πιο αγαπημένα των διασήμων.

Η πανάκριβη τσάντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.