Survivor 2024 spoiler: Μετά το GNTM και το Nomads πάει και Άγιο Δομίνικο! Deal με κούκλα Ελληνίδα ο Ατζούν

29 Νοεμβρίου, 2023


Survivor 2024 spoiler: Την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της σε δύο ριάλιτι, όμως τώρα έρχεται να… τριτώσει το καλό, καθώς ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο πιο εντυπωσιακή από πότέ!Tην γνωρίσαμε στα 22 της το 2018, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο Next Top Model Ελλάδας! Η ίδια μεγάλωσε στη Βέροια όπου οι γονείς της έχουνε κατάστημα καφέ ενώ τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δημοσιότητας π…

...ου κέρδισε από το GNTM έχει σημαντική παρουσία στην εγχώρια showbiz και εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας δυνατές συνεργασίες με επώνυμα brands και αρκετές προτάσεις!Η παρουσία της δεν άφησε ασυγκίνητο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος μέσω της εταιρείας παραγωγής...

Survivor 2024 spoiler: Την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της σε δύο ριάλιτι, όμως τώρα έρχεται να… τριτώσει το καλό, καθώς ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο πιο εντυπωσιακή από πότέ!

Tην γνωρίσαμε στα 22 της το 2018, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο Next Top Model Ελλάδας! Η ίδια μεγάλωσε στη Βέροια όπου οι γονείς της έχουνε κατάστημα καφέ ενώ τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δημοσιότητας που κέρδισε από το GNTM έχει σημαντική παρουσία στην εγχώρια showbiz και εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας δυνατές συνεργασίες με επώνυμα brands και αρκετές προτάσεις!

Η παρουσία της δεν άφησε ασυγκίνητο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος μέσω της εταιρείας παραγωγής στην Ελλάδα, πλησίασε το όμορφο μοντέλο για συμμετοχή στο Survivor για ακόμα μία φορά!

O λόγος για την… διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.