Σασμός: Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή

29 Νοεμβρίου, 2023


Όπως αποκάλυψε μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, στα γυρίσματα του Σασμού, αλλά και να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο μαζί του τις ώρες που οι κάμερες και τα φώτα σβήνουν.Η τραγουδίστρια, μάλιστα, φαίνεται πως έχει αναπτύξει πολύ κ…

...αλές σχέσεις με τους συνεργάτες του ηθοποιού, καθώς στα διαλείμματα συζητά και φωτογραφίζεται μαζί τους. Ο Νίκος Τσολερίδης, για παράδειγμα, ο τηλεοπτικός αδερφός του Βασίλη Μπισμπίκη, ή αλλιώς Τηλέμαχος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπο από...

Όπως αποκάλυψε μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, στα γυρίσματα του Σασμού, αλλά και να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο μαζί του τις ώρες που οι κάμερες και τα φώτα σβήνουν.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, φαίνεται πως έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους συνεργάτες του ηθοποιού, καθώς στα διαλείμματα συζητά και φωτογραφίζεται μαζί τους. Ο Νίκος Τσολερίδης, για παράδειγμα, ο τηλεοπτικός αδερφός του Βασίλη Μπισμπίκη, ή αλλιώς Τηλέμαχος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, αγκαλιά με εκείνη και δίπλα ο καλός της.

Δείτε επίσης: Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον γιο του που προκάλεσε το σχόλιο της Μελίνας Νικολαΐδη

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα του Σασμού με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή

«Οικοζενειακό backstage», σημείωσε χαρακτηριστικά με κρητική προφορά.

Βανδή Μπισμπίκης Τσολερίδης Σασμός

Η αντίδρασή του στο τσιφτετέλι της

Πιο ερωτευμένος από ποτέ είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή και αυτό είναι κάτι που “φωνάζει” από χιλιόμετρα. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται σχεδόν κάθε βράδυ το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και δεν “παίρνει” τα μάτια του από πάνω της (δείτε εδώ φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Νέα Υόρκη).

Οι θαμώνες του μαγαζιού, το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι, με το ζευγάρι να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και στα social media. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο Tik Tok, στο όποιο η Δέσποινα Βανδή αφιερώνει μαζί με ένα τσιφτετέλι το τραγούδι Ya Habibi, στον αγαπημένο της. Το βλέμμα του Βασίλη Μπισμπίκη τα “λέει όλα” ενώ τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι απολαυστικά.

Δείτε εδώ:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.