Τις κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια: Με διαφάνειες στην κοιλιά η Μπάρκα – Τα “έσπασε” μέχρι το πρωί με την Σταυροπούλου & την Καβογιάννη

28 Νοεμβρίου, 2023


Η Δανάη Μπάρκα κάνει πολύ καλή παρέα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, αφού πέρα από μητέρα και κόρη είναι και πολύ καλές φίλες και συζητούν τα πάντα μεταξύ τους. Βγαίνουν, δηλαδή, συχνά και διασκεδάζουν με τους φίλους τους και ένα από τα αγαπημένα τους μέρη είναι τα μπουζούκια (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον χαμό που έκαναν στην πίστα με τον Θέμη Αδαμαντίδη).Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.g…

...r μάλιστα, "τσάκωσε" τις δυο τους στον Βοτανικό, μαζί με την Μαρία Καβογιάννη. Και οι τρεις τους ήταν ντυμένες στα μαύρα. Η παρουσιάστρια με φούστα, καλσόν και μπλουζάκι με διαφάνειες στην κοιλιά και στα χέρια, ενώ η μητέρα της είχε επιλέξει ένα σατέν φόρεμα. Η φίλη τους και ηθοποιός,...

Η Δανάη Μπάρκα κάνει πολύ καλή παρέα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, αφού πέρα από μητέρα και κόρη είναι και πολύ καλές φίλες και συζητούν τα πάντα μεταξύ τους. Βγαίνουν, δηλαδή, συχνά και διασκεδάζουν με τους φίλους τους και ένα από τα αγαπημένα τους μέρη είναι τα μπουζούκια (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον χαμό που έκαναν στην πίστα με τον Θέμη Αδαμαντίδη).

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr μάλιστα, “τσάκωσε” τις δυο τους στον Βοτανικό, μαζί με την Μαρία Καβογιάννη. Και οι τρεις τους ήταν ντυμένες στα μαύρα. Η παρουσιάστρια με φούστα, καλσόν και μπλουζάκι με διαφάνειες στην κοιλιά και στα χέρια, ενώ η μητέρα της είχε επιλέξει ένα σατέν φόρεμα. Η φίλη τους και ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα φόρεμα επίσης, το οποίο στενεύει στη μέση και έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα μανίκια.

Διασκέδασαν όλες τους μέχρι το πρωί, χορεύοντας και τραγουδώντας στο τραπέζι τους, κάνοντας όλα τα βλέμματα να γυρίζουν προς το μέρος τους συνεχώς.

Φωτογραφίες από τις στιγμές διασκέδασης Μπάρκα, Σταυροπούλου & Καβογιάννη

Μπάρκα μπουζούκια

Μπάρκα Καβογιάννη Σταυροπούλου μπουζούκια

Μπάρκα Καβογιάννη Σταυροπούλου

Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Βίκυς

Η Δανάη Μπάρκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με το χαμόγελο να μη φεύγει ποτέ από τα χείλη της και τη διάθεσή της να είναι πάντα ανεβασμένη!

Άλλωστε όπως λένε δεν είχε, που να μοιάσει, μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου είναι ένας εξίσου φωτεινός άνθρωπος, που πάντα γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που είναι δίπλα της.

Μαμά και κόρη αν της βάλεις δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα έχει στοιχεία και από τον πατέρα της, Κύριο Νώντα, τον οποίο δε βλέπουμε συχνά, ωστόσο μια παλιότερη ανάρτηση στης παρουσιάστριας μας δείχνει την ομοιότητά τους.

Δανάη Μπάρκα πατέρας

Πηγή: Facebook

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.