«Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και…» – H γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο “Tik Tok”

27 Νοεμβρίου, 2023


Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, σχετικά τους ρόλους της στη ζωή, ως μαμά, influencer και επιχειρηματίας. Όπως είναι γνωστό, είναι δημιουργική και δραστήρια τόσο στην εταιρεία ρούχων που διατηρεί όσο και στα social media παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις ενός παιδίου αρκετές.Η Ιωάννα Τούνη ξέρει πως να τα συνδυάζει όλα και να κρατά τις ισορροπ…

... όλα και να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελαματική και την προσωπική της ζωή και να ανταπεξέρχεται εξίσου καλά και στις δύο περιπτώσεις. Ωστόσο κάτι τέτοιο, προαφανώς δεν είναι πάντα εύκολο και φρόντισε να μας το υπενθυμίσει και η ίδια μέσα από το βίντεο της που δημοσίευσε...

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, σχετικά τους ρόλους της στη ζωή, ως μαμά, influencer και επιχειρηματίας. Όπως είναι γνωστό, είναι δημιουργική και δραστήρια τόσο στην εταιρεία ρούχων που διατηρεί όσο και στα social media παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις ενός παιδίου αρκετές.

H ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ξέρει πως να τα συνδυάζει όλα και να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελαματική και την προσωπική της ζωή και να ανταπεξέρχεται εξίσου καλά και στις δύο περιπτώσεις. Ωστόσο κάτι τέτοιο, προαφανώς δεν είναι πάντα εύκολο και φρόντισε να μας το υπενθυμίσει και η ίδια μέσα από το βίντεο της που δημοσίευσε στα social media.

Δείτε επίσης: «Τι ευλογία είναι να είσαι μαμά!» – Η τρυφερή εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για την ύπαρξη του Πάρη στη ζωή της

«Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 influencer στην Ελλάδα» έγραψε ως λεζάντα.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο τζακούζι του σπιτιού τους, μαζί με τον μικρό Πάρη

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, εκείνη θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram ένα νέο στιγμιότυπο από την οικογενειακή της ευτυχία. Με όχι απλά ένα, αλλά με δύο βίντεο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, τον σύντροφό της και το γιο της, να είναι και οι τρεις μαζί σε ένα τζακούζι. Το συγκεκριμένο τζακούζι, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού τους, το οποίο το έχουν ενσωματώσει στο roof garden, που έχουν φτιάξει.

Το γνωστό μοντέλο και η Influencer, σύντροφός του, αποφάσισαν χθες να περάσουν μερικές στιγμές οι τρεις τους στο τζακούζι του σπιτιού τους. Επειδή, η χθεσινή ημέρα, όμως ήταν ιδιαίτερα βροχερή, φαίνεται, πως αυτό ούτε τους απογοήτευσε, ούτε τους φόβισε, αντιθέτως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μάλλον έτσι το απόλαυσαν και περισσότερο. Εκείνη έγραψε πάνω στο βίντεο με πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο, «Αγάπες μου!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.