Αχιλλέας Μπeος: «Θα πάω στο Survivor αν…» – Ο εξωπραγματικός του όρος για να συμμετέχει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

27 Νοεμβρίου, 2023


Πρώτο θέμα το όνομα του Αχιλλέα Μπέου στις πρωινές εκπομπές κι αυτή την φορά η αφορμή δεν είναι κάποια παράξενη ή υπερβολική συμπεριφορά του αλλά η… φερόμενη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που επιστρέφει τον Ιανουάριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.Μια πρόσφατη συνάντησή του, μάλιστα, με τον Τούρκο Παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και την άλλοτε νικήτρια αυτού, Κατερίνα Δαλάκα, …

...φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού τον συνάντησε στο αεροδρόμιο και εκείνος με άπλετο χιούμορ αποκάλυψε πως... αν συμμετείχε ποτέ θα συμμετείχε μόνο με έναν όρο.Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου«Παιδιά δεν έχετε τι να κάνετε στα πρωινάδικα...

Πρώτο θέμα το όνομα του Αχιλλέα Μπέου στις πρωινές εκπομπές κι αυτή την φορά η αφορμή δεν είναι κάποια παράξενη ή υπερβολική συμπεριφορά του αλλά η… φερόμενη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που επιστρέφει τον Ιανουάριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μια πρόσφατη συνάντησή του, μάλιστα, με τον Τούρκο Παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί και την άλλοτε νικήτρια αυτού, Κατερίνα Δαλάκα, φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού τον συνάντησε στο αεροδρόμιο και εκείνος με άπλετο χιούμορ αποκάλυψε πως… αν συμμετείχε ποτέ θα συμμετείχε μόνο με έναν όρο.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Παιδιά δεν έχετε τι να κάνετε στα πρωινάδικα και ασχολείστε τώρα. Όλα καλά με την συνάντηση με τον Ατζούν. Άμα έρθει ο Κούγιας θα πάω στο Survivor. Να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου με το πάνελ της εκπομπής να σχολιάζει πως προφανώς έκανε πλάκα και μόλις διέψευσε την συμμετοχή του με την δήλωση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.