Έγιναν θέαμα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων: Ασταμάτητοι Σιακαβάρα – Πλεύρης, διέρρευσαν φωτο αχαλίνωτου πάθους

26 Νοεμβρίου, 2023


Το ζευγάρι των τελευταίων ημερών είναι ξεκάθαρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα οι οποίοι συζητιούνται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.Ειδικότερα, το ζευγάρι βρέθηκε στο φιλανθρωπικό Gala Ahepa που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Οι εικόνες που έχουμε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη είναι πολύ τρυφερές. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks»…

... και ο νομικός αντάλλαξαν δημόσια ένα τρυφερό φιλί το οποίο απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού από την βραδινή έξοδο τους:Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε δηλώσει πως τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας που έχει με την ηθοποιό, ωστόσο...

Το ζευγάρι των τελευταίων ημερών είναι ξεκάθαρα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα οι οποίοι συζητιούνται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Ειδικότερα, το ζευγάρι βρέθηκε στο φιλανθρωπικό Gala Ahepa που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Οι εικόνες που έχουμε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη είναι πολύ τρυφερές. Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και ο νομικός αντάλλαξαν δημόσια ένα τρυφερό φιλί το οποίο απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού από την βραδινή έξοδο τους:

Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε δηλώσει πως τον απασχολεί η διαφορά ηλικίας που έχει με την ηθοποιό, ωστόσο είναι κάτι που το συζήτησαν και το ξεπέρασαν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.