Εξέλιξη τελευταίας στιγμής: Η πρεσβυτέρα άδειασε άρον άρον τη θυρίδα της «Κιβωτού», μυστήριο με τις κινήσεις της

25 Νοεμβρίου, 2022


Τα οικονομικά στοιχεία της «Κιβωτού του Κόσμου» έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών, που ερευνούν τα αστρονομικά ποσά που φαίνονται να προκύπτουν από δωρεές και χορηγίες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με τους ελέγχους, από το 2017 έως το 2022, οι δωρεές και οι χορηγίες στην «Κιβωτό του Κόσμου» ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.Η εκπομπή «Live News» του Ν…

...ίκου Ευαγγελάτου προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το πρόσωπο της ΜΚΟ που άδειασε τη θυρίδα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα ήταν η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, μία ημέρα...

Τα οικονομικά στοιχεία της «Κιβωτού του Κόσμου» έχουν μπει στο στόχαστρο των Αρχών, που ερευνούν τα αστρονομικά ποσά που φαίνονται να προκύπτουν από δωρεές και χορηγίες.Σύμφωνα με τους ελέγχους, από το 2017 έως το 2022, οι δωρεές και οι χορηγίες στην «Κιβωτό του Κόσμου» ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το πρόσωπο της ΜΚΟ που άδειασε τη θυρίδα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το πρόσωπο που άδειασε τη θυρίδα ήταν η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, μία ημέρα μετά την απόφαση να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου», η πρεσβυτέρα πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αθήνα και πήρε ένα μεγάλο μέρος από το περιεχόμενο της θυρίδας. Δεν έχει γίνει γνωστό αν επρόκειτο για χρήματα, ή ήταν πολύτιμα αντικείμενα ή έγγραφα.Στη συνέχεια, αποχώρησε, έχοντας ειδοποιήσει άλλη τράπεζα ότι θα άνοιγε θυρίδα. Οι κινήσεις της πρεσβυτέρας προκαλούν σοβαρά ερωτήματα για το τι ήθελε να μεταφέρει και τι ίχνη πιθανώς ήθελε να εξαφανίσει.

Δείτε το βίντεο 

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του «Live News» για την εισροή χρημάτων στην «Κιβωτό του Κόσμου», που δείχνουν ότι την περίοδο 2017 – 2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ, σήμερα αποκαλύπτεται ότι μόνο το 2021, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε επιχορήγηση 70.000 ευρώ.

Μάλιστα, από τους οικονομικούς ελέγχους προκύπτει ότι η «Κιβωτός» έπαιρνε επιχορηγήσεις και από άλλες υπηρεσίες.Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.