«Και εγώ ξέρω ότι…» – “Πάγωσε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Light

21 Νοεμβρίου, 2023


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στο Youtube ένα βίντεο κατά το οποίο απαντούσε σε “καuτές” ερωτήσεις που τον αφορούν. Μία από αυτές είχε να κάνει με την επιστροφή του στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας πως ήταν ήταν στα πλάνα του OPEN να βρίσκεται εκείνος στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, Οδός Ζαρίφη 2 (δείτε εδώ το βίντεο).Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε έντονα στην Sup…

...er Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 21/11, με το πάνελ να συμφωνεί πως η δήλωση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα κομψή. Τότε, όμως, είναι που η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει όσα γνώριζε για το παρασκήνιο της θέσης του Light στο Fame Story, "παγώνοντας" τον Ανδρέα Μικρούτσικο.Η...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε στο Youtube ένα βίντεο κατά το οποίο απαντούσε σε “καuτές” ερωτήσεις που τον αφορούν. Μία από αυτές είχε να κάνει με την επιστροφή του στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας πως ήταν ήταν στα πλάνα του OPEN να βρίσκεται εκείνος στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, Οδός Ζαρίφη 2 (δείτε εδώ το βίντεο).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε έντονα στην Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 21/11, με το πάνελ να συμφωνεί πως η δήλωση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα κομψή. Τότε, όμως, είναι που η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε την ευκαιρία να αποκαλύψει όσα γνώριζε για το παρασκήνιο της θέσης του Light στο Fame Story, “παγώνοντας” τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Light που “πάγωσε” τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Και εγώ ξέρω ότι στο Fame Story ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε “όχι” και πήραν τον Light», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αρχικά να κοκκαλώνει και έπειτα να της απαντά: «Συγχαρητήρια! Άντε και μία ατάκα που δεν είναι αυτοαναφορική».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.