«Έχουμε περάσει τόσα πολλά, δεν είναι εύκολο να…» – Η αντίδραση του Βασάλου σε ερώτηση για τη γνωριμία του με τον νέο σύντροφο της Βαλαβάνη

21 Νοεμβρίου, 2023


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, και σε αυτή απάντησε για την “κόντρα” με τον Τριαντάφυλλο (ο οποίος τον κατακεραύνωσε), για την επιστροφή του στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι, αλλά και για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον νέο της σύντροφο, για τον οποίο μίλησε επιτέλους “ανοιχτά” μετά από στρίμωγμα τ…

...ου Κώστα Τσουρού (δείτε εδώ).Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον νέο σύντροφο της Ευρυδίκης ΒαλαβάνηΜε διεκδίκησαν πολύ σκληρά κιόλας, είχαμε πολλούς ανταγωνιστές! Δεν ήταν διεκδίκηση, μιλήσαμε φιλικά και ειλικρινά, οπότε ήταν εύκολο για εμένα να επιστρέψω. Είχαμε...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, και σε αυτή απάντησε για την “κόντρα” με τον Τριαντάφυλλο (ο οποίος τον κατακεραύνωσε), για την επιστροφή του στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι, αλλά και για την προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον νέο της σύντροφο, για τον οποίο μίλησε επιτέλους “ανοιχτά” μετά από στρίμωγμα του Κώστα Τσουρού (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον νέο σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Με διεκδίκησαν πολύ σκληρά κιόλας, είχαμε πολλούς ανταγωνιστές! Δεν ήταν διεκδίκηση, μιλήσαμε φιλικά και ειλικρινά, οπότε ήταν εύκολο για εμένα να επιστρέψω. Είχαμε βρεθεί στη Πάρο για διακοπές και έγινε μια συζήτηση εκεί. Είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο και δεν έγινε το άλλο και δεν ήθελα να το κάνω. πέρασε ο καιρός. Μετά, για να δεις πόσο μεγαλόψυχη είναι η Σίσσυ, μου είπε “είναι Νοέμβρης αγόρι μου και δεν κάνεις κάτι άλλο, δεν έρχεσαι πίσω που σε θέλω;”. Γενικά άμα με παίξεις λίγο με το συναίσθημα, γιατί είμαι Σκορπιός και πολύ ευαίσθητο παιδί, με τουμπάρεις. Κάναμε μια κουβέντα και με την Barking Well που έχει και συνέχεια και μετά έγινε κάτι και με έκανε να επιστρέψω στη Σίσσυ. Οδήγησε κάπου αυτή η κουβέντα και πείστηκα και ξαναγύρισα, αν και είχα πει ότι σε πάνελ δεν επιστρέφω», είπε αρχικά για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Όσον αφορά στη συνεργασία με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, με την οποία είναι φίλος, αν και του χρεώνουν σχέση, επισήμανε: «Δεν υπάρχει πιο ιδανικό σενάριο από το να πας να δουλέψεις σε μια εκπομπή που δούλευες και να είναι και η φίλη σου. Πώς να πεις όχι; Ένας άνδρας αν κάνει παρέα με μια κοπέλα, εδώ στην Ελλάδα, είναι ζευγάρι δεν υπάρχει η φιλία. Δεν με ενοχλεί, γιατί είναι μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού που παίζουμε όλοι».

Για τον Fipster και τα σχέδιά τους, δήλωσε: «Έχουμε προτείνει με τον Φίλιππο μια εκπομπή ταξιδιωτική, είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο σε θέμα οργάνωσης, concept, είναι όλα έτοιμα και αυτό είναι το ιδανικό, αλλά τα χρήματα πού είναι βρε παιδιά; Μου αρέσει που είναι ο εαυτός του στο Fame Story, δεν μασάει. Δεν νομίζω ότι προσβάλει κάποιον…»

Για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, ανέφερε: «Παίξαμε μια συνέντευξη και πάλι με φωτογράφησε, πάλι για αυτά τα νούμερα…Είπα μια βλακεία κάποτε και έγινε αυτό το beef εδώ και ένα χρόνο. Mε έχει σχολιάσει με λόγια που δεν θα τα σχολιάσω και δεν θα κάνω κάτι αντίστοιχο, δε κρατάω κακία, πάμε παρακάτω. Αν δώσουμε συνέχεια θα είναι πολύ παιδιάστικο. Βρεθήκαμε από κοντά, δεν μπήκε σε μια διαδικασία να μιλήσουμε, ούτε εγώ. Δε θα είμαι και κερατάς και δαρμένος, ας έρθει να μου μιλήσει αν έχει κάτι μαζί μου».

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον σύντροφό της, τέλος, σημείωσε: «Το ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και τσακωμένοι. Έχουμε περάσει τόσα πολλά που δεν είναι εύκολο να κόψουμε κάθε σχέση, αλλά όχι δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάω και το σύντροφό της!», ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει σχέση, είπε: «Είμαι ένα ελεύθερο πουλί που ανέμελα πετάω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.