Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο – Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα Καλλιστεία του ANT1

20 Νοεμβρίου, 2023


Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Μις Υφήλιος 2023. Τον διαγωνισμό, φιλοξένησε το Σαν Σαλβαδόρ ενώ μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, ήταν και η Μαρία Μενούνος. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα.Όταν η Μαρία Μενούνος ρώτησε την Palacios, αν μπορούσε να ζήσει έναν χρόνο ως μια άλλη γυναίκα, ποια θα επέλεγε και γιατί, εκείνη απάντησε τη Mary …

...ναίκα, ποια θα επέλεγε και γιατί, εκείνη απάντησε τη Mary Wollstonecraft, τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα» MISS UNIVERSE 2023 IS @Sheynnispalacios_of !!!! @mouawad #72ndMISSUNIVERSE...

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Μις Υφήλιος 2023. Τον διαγωνισμό, φιλοξένησε το Σαν Σαλβαδόρ ενώ μια από τις οικοδέσποινες της βραδιάς, ήταν και η Μαρία Μενούνος. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα.

H Sheynnis Palacios αναδειχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Όταν η Μαρία Μενούνος ρώτησε την Palacios, αν μπορούσε να ζήσει έναν χρόνο ως μια άλλη γυναίκα, ποια θα επέλεγε και γιατί, εκείνη απάντησε τη Mary Wollstonecraft, τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα»

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα Καλλιστεία του ANT1

Το πρωί της Δευτέρας 20/11, με αφρομή τον σχολιασμό της μεγάλης νικήτριας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μοιράστηκε το, στην εκπομπή Super Κατερίνα, μια εμπειρία από τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς, που συμμετείχε ως κριτική επιτροπή, την πρώτη χρονιά που πήγε στον ANT1. Ο παρουσιάστης αποκάλυψε τον λόγο που είχε κάνει δική του ερώτηση σε διαγωνιζόμενη.

Δείτε επίσης: Η καλλονή Κρητικοπούλα που μας έκανε περήφανους στο Τόκιο – Η θέση της στο «Miss International 2023»

«Όποιος πήγαινε στον ΑΝΤ1 και γινόταν μετεγγραφή, γινόταν κι επιτροπή. Τη χρονιά που πήγα στον ΑΝΤ1 πήγα κι επιτροπή. Είδα για εμένα αυτό το καραγκιοζιλίκι των στημένων ερωτήσεων. Έτσι γινόταν. Και έκανα δική μου ερώτηση χωρίς να πω τίποτα. Κοινωνικού χαρακτήρα. Δεν τη θυμάμαι. Έπεφτε στον Ανδρέα η τάδε κι έπρεπε να ρωτήσω τη συγκεκριμένη ερώτηση. Έκανα ότι έπαιρνα ένα χαρτί» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Επειδή εγώ αυτό δεν το αντέχω, της είπα πες για αυτό κι έμεινε κάγκελο. Δεν απάντησε. Ο αείμνηστος Μίνως μου κρατούσε μούτρα κι όπου με έβλεπε με έβριζε ότι του χάλασα τα καλλιστεία. Του έλεγα στο έκανα σημαντικό. Δεν πήγα ξανά σε καλλιστεία» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.