«Εγώ με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη! Το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό» – Οι δηλώσεις του Σταρόβα για τη λέξη ”χοντρή” στο τραγούδι της Πρωτοψάλτη

20 Νοεμβρίου, 2023


Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (19/11) με τον ηθοποιό να μιλάει σε πρώτο πλάνο για την θεατρική παράσταση, που παίζει.Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ζήτημα, που έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα σχετικά με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το κομμάτι ”Άδωνις” τη λέξη ”χοντρή” (δείτε με τι τη…

...ν αντικατέστησε).Με τη σειρά του λοιπόν, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε, πως καταλαβαίνει τη μια μεριά, καταλαβαίνει και την άλλη, ωστόσο θεωρεί υποκριτικό να αλλάζει ένα στίχος τραγουδιού για να αλλάξει το πράγμα.Η δήλωση του Δημήτρη Σταρόβα για το τραγούδι ''Άδωνις'' της Άλκηστις...

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή (19/11) με τον ηθοποιό να μιλάει σε πρώτο πλάνο για την θεατρική παράσταση, που παίζει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόσφατο ζήτημα, που έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα σχετικά με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το κομμάτι ”Άδωνις” τη λέξη ”χοντρή” (δείτε με τι την αντικατέστησε).

Με τη σειρά του λοιπόν, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε, πως καταλαβαίνει τη μια μεριά, καταλαβαίνει και την άλλη, ωστόσο θεωρεί υποκριτικό να αλλάζει ένα στίχος τραγουδιού για να αλλάξει το πράγμα.

Η δήλωση του Δημήτρη Σταρόβα για το τραγούδι ”Άδωνις” της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Θέλω να παίρνω και τη μεριά του ενός και τη μεριά του άλλου. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου. που έχει παγιδευτεί σε αυτό το political correct και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζονται κιόλας. Είναι λίγο στην υπερβολή του το πράγμα, από την άλλη καταλαβαίνω και την άλλη μεριά. Εγώ με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη κάθε φορά, που αυτοσαρκάζομαι, αλλά σέβομαι και κάποιους, που ενοχλούνται. Το να αλλάζεις τον στίχο σε ένα τραγούδι το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.