Secret Song: «Δεν αντέχω»! Πλάνταξε στο κλάματα η Μελίνα Ασλανίδου – Τον είδε να βγαίνει στην σκηνή και “κατέρρευσε”

20 Νοεμβρίου, 2023


Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που στο επεισόδιο του Secret Song την Κυριακή 19/11 (δείτε εδώ τα highlights) δέχτηκε έκπληξη. Κάθισε λοιπόν στην καρέκλα μπροστά από την σκηνή και περίμενα με ανυπομονησία ποιοι θα ανέβαιναν να τραγουδήσουν, με την αγωνία να είναι μεγάλη.Όταν είδε ένα ένα τα αγαπημένα της πρόσωπα να εμφανίζονται, έπαθε το πρώτο σοκ. Δάκρυα ξεκίνησαν να κυλούν από το πρό…

...σωπό της και "λύγισε" στην παρουσία τους.«Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε» είπε, προσπαθώντας με δυσκολία να μην καταρρεύσει. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί... με αποτέλεσμα τελικά να "σπάει".Η έκπληξη του Secret Song στην Μελίνα ΑσλανίδουΌταν είπε «να έρθω εκεί; Τι να κάνω;»,...

Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που στο επεισόδιο του Secret Song την Κυριακή 19/11 (δείτε εδώ τα highlights) δέχτηκε έκπληξη. Κάθισε λοιπόν στην καρέκλα μπροστά από την σκηνή και περίμενα με ανυπομονησία ποιοι θα ανέβαιναν να τραγουδήσουν, με την αγωνία να είναι μεγάλη.

Όταν είδε ένα ένα τα αγαπημένα της πρόσωπα να εμφανίζονται, έπαθε το πρώτο σοκ. Δάκρυα ξεκίνησαν να κυλούν από το πρόσωπό της και “λύγισε” στην παρουσία τους.

«Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε» είπε, προσπαθώντας με δυσκολία να μην καταρρεύσει. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελείωσαν εκεί… με αποτέλεσμα τελικά να “σπάει”.

Η έκπληξη του Secret Song στην Μελίνα Ασλανίδου

Όταν είπε «να έρθω εκεί; Τι να κάνω;», άνοιξε η κεντρική πόρτα του στούντιο και εμφανίστηκε ο Βασίλης Σκουλάς μπροστά της, με τη Μελίνα Ασλανίδου να ξεσπά σε κλάματα.

«Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε» είπε η τραγουδίστρια αφού με τον καλλιτέχνη του συνδέει μια πολύ στενή φιλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.