«Κόπηκα από δοκιμαστικό για το…» – Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου χωρίς δισταγμό

20 Νοεμβρίου, 2023


Σε εκδήλωση του Make a Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πανελίστας – instagrammer μάλιστα, στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των εκπομπών.Τον ρώτησαν για τα επαγγελματικά του – αφού για τα προσωπικά του με τον Fipster τα έχει λύσει και πρόσφατα μάλιστα – αποκαλύπτοντας από το πρόγραμμα πέρασε από δοκιμαστικό, ωστόσο “κόπ…

...ηκε" και τελικά επέλεξαν άλλο πρόσωπο.Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου«Η τηλεόραση πόσο σίγουρη είναι για αυτά που λέει και υπόσχεται στους ανθρώπους της; Έχουμε συζητήσει πολλά, τώρα μένει να γίνουν πράξη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή...

Σε εκδήλωση του Make a Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πανελίστας – instagrammer μάλιστα, στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των εκπομπών.

Τον ρώτησαν για τα επαγγελματικά του – αφού για τα προσωπικά του με τον Fipster τα έχει λύσει και πρόσφατα μάλιστα – αποκαλύπτοντας από το πρόγραμμα πέρασε από δοκιμαστικό, ωστόσο “κόπηκε” και τελικά επέλεξαν άλλο πρόσωπο.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Η τηλεόραση πόσο σίγουρη είναι για αυτά που λέει και υπόσχεται στους ανθρώπους της; Έχουμε συζητήσει πολλά, τώρα μένει να γίνουν πράξη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει», ανέφερε αρχικά για την εκπομπή που συζητάει να παρουσιάσει σε παραγωγή της Barking well media.

Μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά, χωρίς να διστάζει πως: «Κόπηκα από δοκιμαστικό για το Μεγάλο Παζάρι. Και άλλα στο παρελθόν».

Αυτή την εκπομπή συζητιέται να παρουσιάσει

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster όταν είχαν βρεθεί από κοινού σε εκδήλωση μίλησαν στις κάμερες αποκαλύπτοντας την τηλεοπτική πρόταση που έχουν δεχτεί.

«Μας έχουν κάνει μια πάρα πολύ ωραία πρόταση για εκπομπή που έχει να κάνει με συνεντεύξεις, λίγο πιο εναλλακτική. Δεν έχει κλείσει ακόμα σε κανάλι, δεν είναι ωραίο να πω. Είναι πολύ ωραίο concept που το έχουμε δουλέψει με τον Φίλιππο, το προτείναμε και μάλλον θα προχωρήσει. Late night γιατί στις 23.30 θα μας κλείσουν μέσα», είχαν αναφέρει.

Όπως αναφέρθηκε αφορά το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, η εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική και θα γίνει στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.