Καιρική «φρενίτιδα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Από το πολικό ψύχος στα 22άρια – Ανατρέπεται ξανά ο καιρός από…» (video)

20 Νοεμβρίου, 2023


Καιρός: Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την γενική πρόγνωση της ΕΜΥ.Πιο συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα (20/11) θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τον υδράγυρο να έχει ανοδική πορεία και να αγγίζει από τους 18 μέχρι τους 20 βαθμούς Κελσίου…

. Ωστόσο, από το βράδυ της Δευτέρας, αναμένονται τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Καιρός: Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την γενική πρόγνωση της ΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα (20/11) θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τον υδράγυρο να έχει ανοδική πορεία και να αγγίζει από τους 18 μέχρι τους 20 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, από το βράδυ της Δευτέρας, αναμένονται τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.