«Λοιπόν πλαστικιά φωκιά βλέπεις ότι…» – Το retweet χυδαίου σχολίου και η απάντηση της Κατερίνα Καινούργιου

20 Νοεμβρίου, 2023


Στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων έχει βρεθεί η Κατερίνα Καινούργιου μετά το άσχημη κόντρα που είχε με την Φαίη Σκορδά, όταν βγήκε στην εκπομπή της Super Κατερίνα με αφορμή κάποια σχόλια του Fays Time, και είχε μιλήσει για την παρουσιάστρια με πολύ άσχημα λόγια – δείτε εδώ την οργή της στον αέρα του ALPHA.Η ίδια έχει απαντήσει σε πολλά από αυτά, με σκοπό να υπερασπιστεί τον εαυτό της, τόσο μέσα …

...από το προφίλ της στο Instagram, όσο και μέσα από το προφίλ της στο Tik Tok.Πριν μερικές ώρες λοιπόν, έκανε retweet ένα πολύ χυδαίο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τα σχόλια που έγιναν από τις ανταγωνιστικές εκπομπές για την κόντρα της με την Φαίη.Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου«ΛΟΙΠΟΝ...

Στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων έχει βρεθεί η Κατερίνα Καινούργιου μετά το άσχημη κόντρα που είχε με την Φαίη Σκορδά, όταν βγήκε στην εκπομπή της Super Κατερίνα με αφορμή κάποια σχόλια του Fays Time, και είχε μιλήσει για την παρουσιάστρια με πολύ άσχημα λόγια – δείτε εδώ την οργή της στον αέρα του ALPHA.

Η ίδια έχει απαντήσει σε πολλά από αυτά, με σκοπό να υπερασπιστεί τον εαυτό της, τόσο μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όσο και μέσα από το προφίλ της στο Tik Tok.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, έκανε retweet ένα πολύ χυδαίο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τα σχόλια που έγιναν από τις ανταγωνιστικές εκπομπές για την κόντρα της με την Φαίη.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΙΑ ΦΩΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΌΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ!! ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΓΥΝΑΊΚΑ!», γράφει το σχόλιο.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει στο retweet της:

«Για να καταλάβετε φίλοι μου τι εστι ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ BULLYING!!!!!!
Αυτό το προφίλ (με ελάχιστους followers) φτιάχτηκε μονο κ μονο για βρίζει χυδαία εμενα !
Όπως κ αλλα αντίστοιχα …
Ποιος μπαίνει στην διαδικασία να το κάνει αυτό ???ποση κακια ΘΕΕ ΜΟΥ!»

Δείτε εδώ την τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα σχετικά με την κόντρα, όσο και της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα!

Λίγο μετά την ανάρτηση της παρουσιάστριας, ο λογαριασμός που κατηγορεί πως της κάνει bullying, ανταπάντησε στην ανάρτηση της, γράφοντας: «Βλέπω τα σχόλια και έχω λιώσει!!! Ανάρτησε το κράξιμο μου για να την λυπηθούν και την κράζει όλη η Ελλάδα!!! #SuperKaterina. Από εκεί να καταλάνεις!!! Όσο για την δίωξη που γράφεται Κατερινάκια Fake δεν παίζει!!! Ισχύει όταν επειλείτε η ζωή της!!! Εγώ έγραψα απλά αλήθειες!! ΜΟΥΤΣ!!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.