Μοντέρνα μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα, μπλε πίνακες, φυτά και άνετους καναπέδες – Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

20 Νοεμβρίου, 2023


Ο Γιώργος Λιάγκας δε μιλάει εύκολα για την προσωπική ζωή του, καθώς ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει για εκείνον τον γάμο, που έκανε με τη Φαίη Σκορδά και τα δύο παιδιά, Γιάννη και Δημήτρη, που απέκτησαν μαζί.Αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό, που διατηρεί ο παρουσιαστής στο instagram θα δεις μερικές από τις μεγάλες του αγάπες, που δεν είναι άλλες από τους γιους του, τη θάλασσα και τα ελληνικά νησ…

...ιά.Παλιότερα ο γνωστός παρουσιαστής είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τη μονοκατοικία, που μένει στα Νότια Προάστια. Όπως βλέπουμε επικρατούν τα ήπια χρώματα στους τοίχους και οι μπλε πίνακες. Στο εσωτερικό υπάρχει σκάλα, φυτά καθώς και ένας άνετος καναπές και μεγάλα...

Ο Γιώργος Λιάγκας δε μιλάει εύκολα για την προσωπική ζωή του, καθώς ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει για εκείνον τον γάμο, που έκανε με τη Φαίη Σκορδά και τα δύο παιδιά, Γιάννη και Δημήτρη, που απέκτησαν μαζί.

Αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό, που διατηρεί ο παρουσιαστής στο instagram θα δεις μερικές από τις μεγάλες του αγάπες, που δεν είναι άλλες από τους γιους του, τη θάλασσα και τα ελληνικά νησιά.

Παλιότερα ο γνωστός παρουσιαστής είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τη μονοκατοικία, που μένει στα Νότια Προάστια. Όπως βλέπουμε επικρατούν τα ήπια χρώματα στους τοίχους και οι μπλε πίνακες. Στο εσωτερικό υπάρχει σκάλα, φυτά καθώς και ένας άνετος καναπές και μεγάλα τραπέζια για να περνάει άνετα χρόνο με τα παιδιά του (δείτε εδώ το σπίτι της Σκοδά).

Το εσωτερικό του σπιτιού του Γιώργου Λιάγκα

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

σπίτι  Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας σπίτι στην Βούλα

Σπίτι Λιάγκα φωτογραφίες

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Η εξομολόγηση του Λιάγκα για τα παιδιά του

«Δεν θυμάμαι ποια είναι η πρώτη φορά γιατί εμείς το λέμε κάθε μέρα. Είναι κάτι που με τους γιους μου το έχουμε κάθε μέρα και το λέμε. Δηλαδή, και το πρωί, που δεν τους έχω δυστυχώς… η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Οπότε κάθε μέρα θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί και θα πούμε πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον και με τους δύο. Έτσι ξεκινάμε και έτσι καταλήγουμε τη μέρα μας. Και όποτε βρισκόμαστε και τους αφήνω κλπ πάντα είναι η πρώτη και η τελευταία μας κουβέντα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.