Έσπρωχνε το καρότσι του μικρού Βλάσση – Φωτογραφίες από τη βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Γλυφάδα

18 Νοεμβρίου, 2023


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά τις ημέρες της φροντίζοντας τον λατρεμένο της γιο, από το πρωί που ξυπνούν μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθούν ξανά. Το σπίτι της είναι γεμάτο με παιχνίδια για να μπορεί να παίζει ο μικρός (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), χωρίς να του λείπει τίποτα, όμως της αρέσει να πηγαίνουν συχνά βόλτες στο πάρκο, ώστε να αλλάζουν παραστάσεις, ο Βλάσσης να παρακολουθεί …

...τη φύση, τους ανθρώπους και όσα συμβαίνουν γύρω του, με την ίδια να συνδυάζει και το περπάτημα ως γuμναστική.Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, λοιπόν, την εντόπισε πρόσφατα σε μία από αυτές τις βόλτες με το παιδί της στη Γλυφάδα. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα μαύρο κολάν με γκρι,...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνά τις ημέρες της φροντίζοντας τον λατρεμένο της γιο, από το πρωί που ξυπνούν μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθούν ξανά. Το σπίτι της είναι γεμάτο με παιχνίδια για να μπορεί να παίζει ο μικρός (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), χωρίς να του λείπει τίποτα, όμως της αρέσει να πηγαίνουν συχνά βόλτες στο πάρκο, ώστε να αλλάζουν παραστάσεις, ο Βλάσσης να παρακολουθεί τη φύση, τους ανθρώπους και όσα συμβαίνουν γύρω του, με την ίδια να συνδυάζει και το περπάτημα ως γuμναστική.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, λοιπόν, την εντόπισε πρόσφατα σε μία από αυτές τις βόλτες με το παιδί της στη Γλυφάδα. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα μαύρο κολάν με γκρι, λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι και αθλητικά, αλλά δεν έλειπαν από πάνω της τα κοσμήματα και στον λαιμό, αλλά και στα χέρια και τα δάχτυλα.

Τα μαλλιά της ήταν περιποιημένα, όπως πάντα, σε μπούκλες, ενώ κάλυπτε το πρόσωπό της με γυαλιά ηλίου. Περπατούσε αμέριμνη σπρώχνοντας το καρότσι με τον μπέμπη της!

Φωτογραφίες από την βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον γιο της στη Γλυφάδα

Σπυροπούλου παιδί πάρκο

Σπυροπούλου παιδί βόλτα

Η τελευταία κοινή έξοδος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο όσο η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι (δείτε φωτογραφίες), ενώ μήνες αργότερα βάφτισαν και το γιο τους.

Η βάφτιση έγινε στα Νότια Προάστια και ήταν υπερπαραγωγή. Ειδικά η δεξίωση, αφού τραγούδησαν οι Μέλισσες, ενώ στον ουρανό έσκασαν δεκάδες πυροτεχνήματα με το ζευγάρι πάνω στην σκηνή να τα παρακολουθεί αγκαλιασμένο – δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Κωνσταντίνα και Βασίλης, θέλουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – άλλωστε ο επιχειρηματίας δεν κάνει ποτέ δηλώσεις στις κάμερες – θέλοντας να την προστατεύσουν. Βέβαια, δεν διστάζουν να κάνουν διάφορες δημόσια εμφανίσεις.

Μπορεί να είναι σπάνιες, ωστόσο, όποτε κάνουν ποζάρουν μπροστά στους φωτογράφους!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο “Περιβόλι του Ουρανού” και να πίνουν το κρασί τους με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, πολλοί δεν μπορούσαν να πάρουν το βλέμμα τους πάνω από την τσάντα της. Πρόκειται για μια συγκλονιστική τσάντα του οίκου Prada που ήταν γεμάτη στρας και δύσκολα περνούσε απαρατήρητη.

Προς ενημέρωση σου κοστίζει 1.800 ευρώ! Δες την εδώ!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.