Αντί για τη Βανδή κοιτούσαν εκείνη: Σαν γαλαζοαίματη στα μπουζούκια η Τσιμτσιλή, με τα παπούτσια που θέλουν όλες

16 Νοεμβρίου, 2023


Τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό συνάντησε ο φωτογραφικός φακός ενώ το ζευγάρι απολάμβανε τη βραδινή του έξοδο.Οι δυο τους πόζαραν με άνεση στους φωτογράφους.Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο Votanikow όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης.Για την εμφάνισή της η παρουσιάστρια του Ηappy Day επέλεξε ένα σeξι μίνι φόρεμα με cit outs και τιράντ…

...ες με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το σύνολο με τσάντα Gucci και πέδιλα Saint Laurent. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια του γαλλικού οίκου.Το ιδιαίτερο τακούνι μάλιστα φέρει το iconic λογότυπο του οίκου, τα τρία γράμματα ΥSL. Tα συγκεκριμένα most...

Τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό συνάντησε ο φωτογραφικός φακός ενώ το ζευγάρι απολάμβανε τη βραδινή του έξοδο.

Οι δυο τους πόζαραν με άνεση στους φωτογράφους.

Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο Votanikow όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Για την εμφάνισή της η παρουσιάστρια του Ηappy Day επέλεξε ένα σeξι μίνι φόρεμα με cit outs και τιράντες με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε το σύνολο με τσάντα Gucci και πέδιλα Saint Laurent. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια του γαλλικού οίκου.

Το ιδιαίτερο τακούνι μάλιστα φέρει το iconic λογότυπο του οίκου, τα τρία γράμματα ΥSL. Tα συγκεκριμένα most wanted πέδιλα κοστίζουν 1.340 ευρώ περίπου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.