«Λευκή σφραγίδα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «12άρια στο Σύνταγμα, ψύχος στον Βορρά – Στροφή 180 μοιρών στον καιρό»

16 Νοεμβρίου, 2023


Καιρός: «Πολική βόμβα» από τον Γιάννη Καλλιάνο για το τελευταίο τριήμερο αυτής της εβδομάδας!Ο μετεωρολόγος του Mega έκανε λόγο για εισβολή χιονοπτώσεων, καταιγίδων και κρύου στη χώρα από το βράδυ της Παρασκευής (17/11) και μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα δε θα λείψει το… πασπάλισμα και στην Αττική, ενώ θα δούμε μεγάλη πρώτη της θερμοκρασίας ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.«Αλλάζουν όλα στο σ…

...κηνικό του καιρού από την Παρασκευή (17/11). Το Σάββατο από τη Θράκη μέχρι τη Ρόδο θα είναι πολύ ισχυρές οι καταιγίδες. Μια κάθετη γραμμή κακοκαιρίας, ενώ θα βρέξει σε όλη τη χώρα. Ξεκινούν οι χιονοπτώσεις επίσης. Θα πασπαλίσει μάλιστα και την Πάρνηθα με την Πεντέλη!Την Κυριακή...

Καιρός: «Πολική βόμβα» από τον Γιάννη Καλλιάνο για το τελευταίο τριήμερο αυτής της εβδομάδας!

Ο μετεωρολόγος του Mega έκανε λόγο για εισβολή χιονοπτώσεων, καταιγίδων και κρύου στη χώρα από το βράδυ της Παρασκευής (17/11) και μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα δε θα λείψει το… πασπάλισμα και στην Αττική, ενώ θα δούμε μεγάλη πρώτη της θερμοκρασίας ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

«Αλλάζουν όλα στο σκηνικό του καιρού από την Παρασκευή (17/11). Το Σάββατο από τη Θράκη μέχρι τη Ρόδο θα είναι πολύ ισχυρές οι καταιγίδες. Μια κάθετη γραμμή κακοκαιρίας, ενώ θα βρέξει σε όλη τη χώρα. Ξεκινούν οι χιονοπτώσεις επίσης. Θα πασπαλίσει μάλιστα και την Πάρνηθα με την Πεντέλη!

Την Κυριακή η πιο κρύα μέρα μέχρι στιγμής. Θα δούμε την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 11 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη. Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος θα δούμε 14άρια και κάτω.

Από τη Δευτέρα (20/11) ξεκινά πάλι η ανηφόρα και πάμε στα 20άρια ξανά. Άρα έχουμε λήξη συναγερμού μετά το Σαββατοκύριακο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.