Θρήνος στην Αλίαρτο: Λευκό φέρετρο για τον 17χρονο στην τελευταία του κατοικία – Λιποθύμησε ο αδελφός του, υποβασταζόμενη η μητέρα του (photos)

15 Νοεμβρίου, 2023


Πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας στην Αλίαρτο έσπευσε για το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/11).Τον 17χρονο, που έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο Λεοντάρι Βοιωτίας από πυροβολισμό αστυνομικού, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, μέσα στο λευκό του φέρετρο.Τραγική φιγούρα η μητέρα του 17χρονου, η οποία υποβασταζόμενη αποχαιρέτησε το παιδί της, ενώ ο αδελφό…

...ς του δεν άντεξε και κατέρρευσε από την πίεση, με συνέπεια να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για τον θάνατο του...

Πλήθος κόσμου της τοπικής κοινωνίας στην Αλίαρτο έσπευσε για το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/11).

Τον 17χρονο, που έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο Λεοντάρι Βοιωτίας από πυροβολισμό αστυνομικού, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, μέσα στο λευκό του φέρετρο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 17χρονου, η οποία υποβασταζόμενη αποχαιρέτησε το παιδί της, ενώ ο αδελφός του δεν άντεξε και κατέρρευσε από την πίεση, με συνέπεια να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Κηδεία του 17χρονου στην Αλίαρτο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κηδεία του 17χρονου στην Αλίαρτο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κηδεία του 17χρονου στην Αλίαρτο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κηδεία του 17χρονου στην Αλίαρτο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κηδεία του 17χρονου στην Αλίαρτο
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

«Βόμβα» Αλέξη Κούγια για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία: «Δεν είναι Ρομά! Μονταρισμένο το βίντεο που κυκλοφόρησε» (Video)

Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου του 17χρονου στην Βοιωτία από πυροβολισμό αστυνομικού της ΟΠΚΕ προχώρησε ο δικηγόρος του ένστολου, Αλέξης Κούγιας.

Σε βραδινή του παρέμβαση στο One Channel, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως, διαβάζοντας την δικογραφία, ο 17χρονος δεν ήταν Ρομά, και εξέφρασε την απορία του γιατί βγαίνουν ομάδες Ρομά στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατό του. Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά της Αστυνομίας που δεν το έχει ήδη διευκρινίσει με ανακοίνωσή της.

«Δεν είναι Ρομά! Μονταρισμένο το βίντεο που κυκλοφόρησε»

Συνεχίζοντας, ο κ. Κούγιας είπε πως το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και δείχνει την καταδίωξη του 17χρονου είναι μονταρισμένο, λέγοντας πως είναι διπλάσιας χρονικής διάρκειας και δείχνει και την “συγκλονιστική αντίδραση του αστυνομικού”, που όπως είπε, φανερώνει ότι “δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί”.

Ο κ. Κούγιας συνέχισε λέγοντας πως μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο αδερφός του θύματος και δύο ακόμα κορίτσια, οι οποίοι επίσης δεν ήταν Ρομά. Επίσης, επικαλούμενος την κατάθεση του αδερφού του 17χρονου, ο Κούγιας δήλωσε πως το θύμα ακούμπησε το όπλο του αστυνομικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.