«Ασήκωτο» πένθος για τον Πέτρο Μπουσολόπουλο – Πέθανε ο πατέρας του (photo)

15 Νοεμβρίου, 2023


Σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση προχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, το πρωί της Τετάρτης (15/11), μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.Με μαύρο φόντο και ένα λιτό κείμενο στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11).Δείτε ακόμα: Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Πως είναι σήμερα ο «Μάρκος» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; – Ο λόγος που απομακρύνθ…

...ηκε από τον καλλιτεχνικό κόσμο (video)Επιπλέον, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου, έκανε γνωστή την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία της κηδείας για όσους θέλουν να δώσουν το παρόν.«Όταν πεθάνεις, όλοι...»: Ανατριχιάζει...

Σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση προχώρησε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, το πρωί της Τετάρτης (15/11), μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Με μαύρο φόντο και ένα λιτό κείμενο στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11).

Δείτε ακόμα: Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Πως είναι σήμερα ο «Μάρκος» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; – Ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον καλλιτεχνικό κόσμο (video)

Επιπλέον, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου, έκανε γνωστή την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία της κηδείας για όσους θέλουν να δώσουν το παρόν.

Πέθανε ο πατέρας του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

«Όταν πεθάνεις, όλοι…»: Ανατριχιάζει η ανάρτηση του 15χρονου μαθητή στην Ημαθία λίγες ώρες πριν το τραγικό τέλος (photo)

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός 15χρονου μαθητή από την Ημαθία, ο οποίος βρέθηκε από τους γονείς του απαγχονισμένος. Λίγες ώρες πριν πεθάνει, ο 15χρονος έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν». Επίσης, ραγίζεı καρδιές το αντίο της μητέρας του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 15χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από τους ίδιους του τους γονείς το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού τους στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας. Χωρίς να χάσουν λεπτό κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως ο 15χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο 15χρονος δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, με την Αστυνομία να ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του παιδιού περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Είναι δύσκολο πολύ. Δεν ξέρω πως έγινε. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν τον απασχολούσε κάτι. Ήταν γερός, δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ποτέ. Όλα έδειχναν καλά. Όλα έδειχναν φυσιολογικά χθες, όπως κάθε μέρα. Τον ξύπνησα για να πάει στο σχολείο αλλά μου είπε ότι είχαν κατάληψη και δεν θα πήγαινε. Όμως όλα ήταν καλά. Και το βράδυ που γύρισα από τη δουλειά τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα. Ούτε στο τηλέφωνο, ούτε πουθενά. Και τον βρήκαμε στην αποθηκούλα που έχουμε δίπλα στο σπίτι κρεμασμένο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε».

Ανατριχιάζει η ανάρτηση του 15χρονου μαθητή στην Ημαθία λίγες ώρες πριν το τραγικό τέλος

Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο 15χρονος μαθητής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες πριν τον θάνατο του. Σε αυτήν έγραφε «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.