Ραγδαίες αλλαγές στο Fame Story – Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

15 Νοεμβρίου, 2023


Η εκδοχή του 2023, που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ασφαλώς και αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό, καθώς σε όλη αυτή την ανανέωση συμβάλλει και η εξέλιξη της τεχνολογίας.Μέσα μάλιστα από μια ανακοίνωση, που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης την Κυριακή (12/11) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό, πως το κοινό θα μπορεί πια να παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην ακαδημία και μέσω liv…

...νολογίας.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_5',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Μέσα μάλιστα από μια ανακοίνωση, που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης την Κυριακή (12/11) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε...

To Fame Story έχει εδώ και λίγους μήνες, που βγήκε ξανά στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς επρόκειτο για ένα ριάλιτι, που είχε πρωτοπροβληθεί στην ελληνική τηλεόραση το 2001, με πρόσωπα του τότε να μας απασχολούν μέσα από την καριέρα τους σήμερα.

Η εκδοχή του 2023, που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ασφαλώς και αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό, καθώς σε όλη αυτή την ανανέωση συμβάλλει και η εξέλιξη της τεχνολογίας.

Μέσα μάλιστα από μια ανακοίνωση, που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης την Κυριακή (12/11) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό, πως το κοινό θα μπορεί πια να παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στην ακαδημία και μέσω live.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για το Fame Story

«Μου το ζητούσατε καιρό τώρα και σήμερα ξεκινήσαμε!
Ναι, το live streaming απο την ακαδημία του fame είναι εδώ και μερικές ώρες ενεργό!
Τώρα μπορείτε να βλέπετε live και σε real time κάθε μέρα τα μαθήματα, τις συζητήσεις και τις αγωνίες των παιδιών, όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του FS ζωντανά στο καναλι του @famestorygreece στο YouTube .
Εμείς θα τα πούμε live την Παρασκευή (ανυπομονώ!). Θέλω να μοιραστώ και μαζί σας το πόσο πολύ χάρηκα που στο τελευταίο live είχαμε μαζί στο πλατό και τους καθηγητές μας!

Μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου Χριστίνα Μαραγκόζη που ήταν στην παρέα μας και φυσικά στους σούπερ κριτές μας που κάθε Παρασκευή βράδυ καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση! Ποιος θα αποχωρήσει.
Μεγάλο ευχαριστώ κ σε όλους εσας, φίλοι μου, που περνάμε μαζί τα βραδιά της Παρασκευής διασκεδάζοντας, σχολιάζοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά να δώσουν το 100% τους κ να φτάσουν τελικό!
Σας αγαπώ πολύ!», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.