Loading...

4+1 λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές!

13 Νοεμβρίου, 2019


Ο αιώνιος πόλεμος ξανθιές VS μελαχρινές καλά κρατεί. Πολλοί μύθοι κυκλοφορούν είτε για να εκθειάσουν το ένα είδος είτε για να το εκμηδενίσουν. Ένας εξ αυτών είναι πως οι άντρες έχουν τις ξανθιές για τ…


Loading...


Ο αιώνιος πόλεμος ξανθιές VS μελαχρινές καλά κρατεί. Πολλοί μύθοι κυκλοφορούν είτε για να εκθειάσουν το ένα είδος είτε για να το εκμηδενίσουν. Ένας εξ αυτών είναι πως οι άντρες έχουν τις ξανθιές για το κρεβάτι αλλά τελικά παντρεύονται τις μελαχρινές.

Τι συμβαίνει όταν σε μια σχέση η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άντρα;

Μπορεί η άποψη να μοιάζει -εκ πρώτης ανάγνωσης- υποκειμενική, αλλά δείτε γύρω σας. Αυτά είναι τα στερεότυπα που ξέρουμε. Και η αφορμή δεν είναι τα… ρατσιστικά ανέκδοτα για τις ξανθές, αλλά η άποψη που έχει κυριαρχήσει στο πέρασμα των αιώνων.

5. Τζιοκόντα

Οι μελαχρινές είναι πιο όμορφες. Αξίωμα. Πιο γοητευτικές. Ο διασημότερος πίνακας όλων των εποχών, η Τζιοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, απεικονίζει μια μελαχρινή. Ο χαρακτηρισμός που μπορεί να περιγράψει καλύτερα μια ξανθιά είναι «εντυπωσιακή». Για παράδειγμα, η Μέριλιν Μονρόε είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τη γη εκ… συστάσεώς της! Αλλά η ομορφιά και η γοητεία είναι κάτι που ξεχειλίζει στις μελαχρινές.

4. Περνάς καλά

Την ώρα που η ξανθιά έχει μάθει να ζει σε έναν κόσμο που το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχεί, είναι να συνεχίσει να εντυπωσιάζει το… κοινό της, η μελαχρινή θα σε φροντίσει. Θα σου μαγειρέψει, θα σε αφήσει να δεις με την ησυχία σου τον Πάμπλο Γκαρσία να «κεντάει» στο γήπεδο, θα βγάλεις και μια συνεννόηση στα δύσκολα. Μια μελαχρινή ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω από το να βάζει μια συσκευή στην πρίζα. Αυτό είναι σημαντικό. Δίπλα σε μια ξανθιά, θα πρέπει να είσαι μεταμορφωμένος σε… manual, για να καταφέρεις να ανταποκριθείς!

μελαχρινή

3. Παθιασμένες

Σκέψου το μεσογειακό πάθος των Ιταλίδων, των Ελληνίδων, των Ισπανίδων… Το ταμπεραμέντο των γυναικών της Λατινικής Αμερικής… Οι μελαχρινές είναι παθιασμένες, σε σχέση με τις «κρύες» και πάντα… «ανέκφραστες» ξανθιές των βορείων χωρών. Αυτό σαν… γεωγραφικός κανόνας. Κατά τα άλλα, το απαράμιλλο πάθος στο κρεβάτι που έχουν οι μελαχρινές, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό των ξανθών, κυρίως γιατί, οι δεύτερες βλέπουν το όλο παιχνίδι αλλιώς. Μια μελαχρινή έχει τη διάθεση να ευχαριστήσει πρώτα τον εραστή της, σε αντίθεση με την ξανθιά, που έχει σαν προτεραιότητα να ευχαριστηθεί πρώτα η ίδια.

2. Η γκρίνια του χρώματος

Το αιώνιο άγχος της ξανθιάς έχει σχέση με το… χρώμα των μαλλιών της! Μπορεί ο κόσμος γύρω της να χάνεται, αλλά εκείνη είναι ικανή να στεναχωριέται για το αν φαίνονται… πορτοκαλί. Όταν εκείνη πηγαίνει για βαφή στο κομμωτήριο, η αγωνία σου για το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη, ακόμη και από εκείνη που είχες στα πέναλτι του τελικού του Μπάγερν – Τσέλσι. Γιατί ξέρεις πως για τους επόμενους δύο μήνες, θα έχεις ένα μόνιμο βούισμα στα αυτιά σου, από τη γκρίνια! Ενώ η μελαχρινή… Πάντα cool!!!

1.Μαυρίστε την!

Θα είσαι εκείνος που θα πανηγυρίζει κάθε φορά που θα βρίσκεις προσφορά για να κάνει solarium. Θέλει να είναι η «ξανθιά Ριάνα» και αυτό θα σε βγάλει από τα ρούχα σου πολλές φορές! Θα κάνει τρελά πράγματα για να μαυρίσει, θα έχει νεύρα γιατί δεν θα μπορεί να βάλει φούστα, δεν θα νιώθει σeξι και δεν θα σου κάθεται… Μια δοκιμή θα σε πείσει, αν και δεν το συνιστούμε!

Αντρικός ρομαντισμός: Τα υπέρ και τα κατά!

Η άποψη ότι ο ρομαντισμός είναι προνόμιο μόνο των γυναικών είναι λανθασμένη. Υπάρχουν και άντρες που διακατέχονται από τάσεις ρομαντισμού και μάλιστα σαν ερωτεύονται,τους βγαίνει σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε επίσης: Πώς ο έρωτας και ο ρομαντισμός μπορούν να ρίξουν την πίεση σου; – Εσύ το ήξερες;

Οι περισσότερες υποτίθεται αυτό θέλουμε, έχουμε ονειρευτεί ή έχουμε ως παράπονο από τους συντρόφους μας.Μας περνά ωστόσο από το μυαλό πως δεν υπάρχουν μόνο υπέρ αλλά και κατά σε έναν τέτοιον άντρα κι ενδεχομένως να μην μας αρέσει τόσο τελικά;

Υπέρ
Το να είναι ρομαντικός ένας άντρας σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια κατανόηση και μια παραπάνω ευαισθησία από μέρους του σε τομείς που μας ενδιαφέρει.Σημαίνει επιπρόσθετα πως μπορούμε να απολαμβάνουμε κάποια πράγματα και να τα προσδοκούμε από εκείνον κι αυτό είναι υπέροχο.

Ο τρόπος καταρχήν που εκφράζει τα συναισθήματά του θα είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπος άντρες και θα διακατέχεται γενικώς από μια ευαισθησία που είναι ζητούμενο μα σπάνιο φαινόμενο.Θα μας κάνει σίγουρα εκπλήξεις και μάλιστα με όλα αυτά που μας αρέσουν και συνήθως χρησιμοποιούμε εμείς σε κείνους,όπως για παράδειγμα κεριά, απαλή μουσική,βόλτες υπό το σεληνόφως πιασμένοι από το χέρι, λουλούδια και ποιήματα ενδεχομένως κι άλλα πολλά.

Περιττό να αναφερθεί πως θα θυμάται πάντα γενέθλια κι επετείους και θα αποτελούν μάλιστα ευκαιρία για αυτόν να..μεγαλουργεί. Ευκόλως εννοούμενο βέβαια πως θα είναι σε θέση να απολαύσει και να εκτιμήσει και όσα τέτοια κάνουμε κι εμείς και μάλιστα δίχως γκρίνια.

Θα αντιμετωπίζει τα πάντα με άλλη οπτική και ακόμη και τα όποια προβλήματα θα λύνονται υπό διαφορετικό πρίσμα. Θα θέλει να μας κάνει χατίρια ή πράγματα για να μας ευχαριστήσει αντλώντας απλά ικανοποίηση από αυτό. Η σχέση θα έχει πολλές πιθανότητες μα διαρκέσει και να μην υποπέσει στης ρουτίνας τα γρανάζια αφού θα είναι διατεθειμένος για καταστάσεις διαφορετικές προκειμένου να δώσει ή να πάρει.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα είναι ότι θα μπορείς να παραπονιέσαι ή να κάνεις παρατήρηση δίχως να φοβάσαι για επικείμενο γλέντι τρικούβερτο κάθε φορά ή μούτρα κι εγωισμούς.

Δείτε επίσης: 9+1 τρόποι για να γίνεται ρομαντικοί!

Κατά
Για να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι ωστόσο, οφείλουμε να δούμε και μια άλλη πραγματικότητα. Αυτή που καταδεικνύει πως σε έναν ρομαντικό άντρα θα υπάρχουν και μειονεκτήματα ακόμη κι αν δεν μας περνά κάτι τέτοιο από το νου.

Το σπουδαιότερο μείον που θα μπορούσε να μετρά είναι ο τομέας του σeξ. Κατά πόσο θα μπορείς να περιμένεις από έναν τέτοιον τύπο και μια πιο σκληρή εντός ή εκτός εισαγωγικών συμπεριφορά. Μια στάση πιο αντρική ή ας τολμήσουμε να πούμε πιο κτηνώδης, η οποία πολλές φορές είναι ζητούμενο στη σeξουαλική μας ζωή και προσθέτει μια άλλη νότα.

Άλλο αρνητικό σε έναν ρομαντικό τύπο ίσως αποτελέσουν οι υπερβολές στις οποίες μπορεί να καταφύγει για να μας εντυπωσιάσει κι αυτές να μας φέρουν είτε σε δύσκολη θέση είτε να μας κουράσουν. Επίσης , η μεγάλη του ευαισθησία ενίοτε αποβεί να τολμήσουμε να πούμε λα’ι’κιστί… ξενερωτiκή τελείως.

Το γλυκανάλατο στυλάκι σε μόνιμη βάση μάλλον θα καταντήσει βαρετό. Ας σκεφτούμε και κάτι ακόμη με το χέρι στην καρδιά: κατά πόσο θα μπορούσες να βασιστείς σε έναν τέτοιον τύπο σε σοβαρά θέματα που θα απαιτούσαν με μια λέξη… πυγμή; Κι αυτά τα δώρα του…είμαστε σίγουρες πως θα τρελαινόμαστε πάντα για ρόδα κι αρκουδάκια; Πόσο επίσης θα απολαμβάνεις δημόσια την ..αγάπη του με πάσης φύσεως εκδηλώσεις που θα έχουν κοινό;


Θα μπορούσαμε να βρούμε άλλα τόσα πλεονεκτήματα μα και μειονεκτήματα για έναν τέτοιον τύπο άντρα. Η αλήθεια είναι πως περί ορέξεως..κολοκυθόπιτα αρκεί να ξέρουμε όμως τι ζητάμε εν τέλει και να το διεκδικούμε ή να το εκτιμάμε δεόντως.Υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι εκεί έξω, άντρες και γυναίκες ώστε ο καθένας να βρει αυτό που θέλει. Τίποτα δε έχει μόνο άσπρη ή μαύρη πλευρά άλλωστε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.