«Έσπασε» με λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς για την απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου: «Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου» (video)

9 Νοεμβρίου, 2023


Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, που έφυγε στα 58 της μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.Ο Τάσος Χαλκιάς, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό», «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε για εκείνη…«Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για τ…

...ην Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει», εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.«Καλό ταξίδι να έχει. Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο...

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου, που έφυγε στα 58 της μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Τάσος Χαλκιάς, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό», «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα την ώρα που μιλούσε για εκείνη…

«Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει», εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Καλό ταξίδι να έχει. Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…», είπε κλαίγοντας ο Τάσος Χαλκιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.