«Η αυλαία έπεσε αγάπη μου! Ξεκουράσου…» – Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου μετά τον θάνατό της

9 Νοεμβρίου, 2023


Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8/11 σε ηλικία 58 ετών, ύστερα από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο για χρόνια. Ένα ένα τα αγαπημένα της πρόσωπα την αποχαιρετούν έκτοτε μέσα από αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την ανάρτηση του καλού της φίλου), ανάμεσά τους και ο αδερφός της, Τάκης.Ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό κείμενο στον προσωπικό του…

... λογαριασμό στο Facebook, ενώ άλλαξε και την φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας μία δική της, όπου πόζαρε χαμογελαστή στον φακό. Πλήθος κόσμου κάτω από αυτές στέλνει τα συλλυπητήριά του, δείχνοντας τη στήριξή του.Η σπαρακτική ανάρτηση του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου για τον θάνατό...

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8/11 σε ηλικία 58 ετών, ύστερα από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο για χρόνια. Ένα ένα τα αγαπημένα της πρόσωπα την αποχαιρετούν έκτοτε μέσα από αναρτήσεις στα social media (δείτε εδώ την ανάρτηση του καλού της φίλου), ανάμεσά τους και ο αδερφός της, Τάκης.

Ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενώ άλλαξε και την φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας μία δική της, όπου πόζαρε χαμογελαστή στον φακό. Πλήθος κόσμου κάτω από αυτές στέλνει τα συλλυπητήριά του, δείχνοντας τη στήριξή του.

Η σπαρακτική ανάρτηση του αδερφού της Κάτιας Νικολαΐδου για τον θάνατό της

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος. Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου, αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου», σημείωσε ο ίδιος.

Δείτε επίσης: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το διαζύγιο – «Μου κόστισε ο χωρισμός…»

Αγαπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!!
Σήμερα των αγγελων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην…

Posted by Takis Nikolaides on Wednesday, November 8, 2023

Κάτια Νικολαϊδου αδερφός facebook

Η τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου . Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου . Έπεσα κ σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω!Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!», έγραφε κάνοντας τον απολογισμό της.

Πότε θα γίνει η κηδεία της

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13/11.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.