«Οι βέρες θα είναι από μάρμαρο»: Σούσουρο με τη δήλωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

9 Νοεμβρίου, 2023


Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνεχίζουν να απασχολούν τη δημοσιότητα, με το ζευγάρι να μοιάζει πιο ερωτευμένο από ποτέ.Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για επίσκεψή τους σε μοναστήρι στην Αίγινα, η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα συνάντησαν το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας.Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνέχισε να απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου με χιού…

...μορ, ενώ την κέρασε… κάστανα, ρωτώντας την στη συνέχεια αν θέλει και ποπ κορν.Ο γνωστός δικηγόρος ρώτησε μάλιστα τη δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και όταν εκείνη του απάντησε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης της είπε: «Πέστε του ότι δεν έχουμε λεφτά και παίρνουμε...

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνεχίζουν να απασχολούν τη δημοσιότητα, με το ζευγάρι να μοιάζει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα για επίσκεψή τους σε μοναστήρι στην Αίγινα, η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα συνάντησαν το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνέχισε να απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου με χιούμορ, ενώ την κέρασε… κάστανα, ρωτώντας την στη συνέχεια αν θέλει και ποπ κορν.

Ο γνωστός δικηγόρος ρώτησε μάλιστα τη δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και όταν εκείνη του απάντησε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης της είπε: «Πέστε του ότι δεν έχουμε λεφτά και παίρνουμε κάστανα να φάμε».

«Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε και οι βέρες θα είναι από μάρμαρο» σχολίασε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Πλεύρης όταν ρωτήθηκε για τις Cartier βέρες του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ οι απαντήσεις του συνεχίστηκαν στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.