Τα είπε “έξω από τα δόντια”: Η Φουρέιρα απάντησε έξαλλη για το ντύσιμο της Βανδή χωρίς να μασήσει τα λόγια της

8 Νοεμβρίου, 2023


Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι, στα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τα ρούχα της, αλλά και στη βάφτιση του γιου της.Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «δέχτηκα πολλά και πολύ ωραία μηνύματα από νέα παιδιά, μετά το podcast με τον Fipster. Η Μαρίνα Σάττι εύχομαι να σκίσει, είναι πολύ καλή…

... παιδιά, μετά το podcast με τον Fipster. Η Μαρίνα Σάττι εύχομαι να σκίσει, είναι πολύ καλή. Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την επιλογή. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Ό,τι θέλει είμαι εδώ να της πω από την εμπειρία μου».Η Ελένη Φουρέιρα αρνήθηκε να σχολιάσει το ντύσιμο της Δέσποινας ΒανδήΣχετικά...

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι, στα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τα ρούχα της, αλλά και στη βάφτιση του γιου της.

Η χαρά της Ελένης Φουρέιρα για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τη Γιουροβίζιον

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «δέχτηκα πολλά και πολύ ωραία μηνύματα από νέα παιδιά, μετά το podcast με τον Fipster. Η Μαρίνα Σάττι εύχομαι να σκίσει, είναι πολύ καλή. Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την επιλογή. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Ό,τι θέλει είμαι εδώ να της πω από την εμπειρία μου».

Η Ελένη Φουρέιρα αρνήθηκε να σχολιάσει το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή

Σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει, η κριτής του Fame Story σημείωσε «δεν θέλω καν να με ρωτάς τέτοια πράγματα. Σχολιάζουμε μια γυναίκα για το πώς ντύνεται; Σας παρακαλώ, είναι τραγικό. Δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε. Ο κάθε άνθρωπος να ντύνεται όπως γουστάρει. Είναι αστείο που μπαίνουμε στη διαδικασία να το συζητάμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.