Είναι μέσα στη φύση περιτριγυρισμένο από δέντρα – Η μοναδική θέα από το σπίτι του Αγγελόπουλου & της Βαμβακούση στην Αθήνα

7 Νοεμβρίου, 2023


Το τελευταίο διάστημα έχει φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση με το ζευγάρι πριν από λίγε ημέρες να βρίσκεται στην Σκιάθο με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας του (δείτε εδώ).Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε και αυτή η διαδικασία για το ζευγάρι, επέστρεψαν στην Αθήνα εκεί, που πλέον είναι η βάση τους, το σπίτι τους, πολλοί από τους φίλους τους κ…

...αι φυσικά το μέρος, που αναμένεται να μεγαλώσουν το πρώτο τους παιδάκι.Η θέα από το σπίτι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας ΒαμβακούσηΜέσα από μία ανάρτηση, που έκανε το απόγευμα της Τρίτης (7/11) η Δήμητρα Βαμβακούση στο instagram μας έδειξε τη θέα από το μπαλκόνι τους στα...

Το τελευταίο διάστημα έχει φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση με το ζευγάρι πριν από λίγε ημέρες να βρίσκεται στην Σκιάθο με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας του (δείτε εδώ).

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε και αυτή η διαδικασία για το ζευγάρι, επέστρεψαν στην Αθήνα εκεί, που πλέον είναι η βάση τους, το σπίτι τους, πολλοί από τους φίλους τους και φυσικά το μέρος, που αναμένεται να μεγαλώσουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η θέα από το σπίτι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε το απόγευμα της Τρίτης (7/11) η Δήμητρα Βαμβακούση στο instagram μας έδειξε τη θέα από το μπαλκόνι τους στα Μελίσσια, το οποίο βλέπει σε δέντρα με τη φύση να είναι άπλετη.

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση

Η ανάρτηση του Αγγελόπουλου και της Βαμβακούση για το παιδί που περιμένουν

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μετά τον γάμο τους και την κηδεία της μητέρας του ηθοποιού προχωράνε μπροστά με τη ζωή τους να μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω των γυρισμάτων για τη Γη της Ελιάς.

Την Πέμπτη (26/10) το ζευγάρι είχε τη χαρά να ζει μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς η Βαμβακούση γιόρταζε το όνομά της. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φρόντισε με μια ανάρτηση να της ευχηθεί δημόσια (δείτε εδώ), ωστόσο στη συνέχεια ήρθα και μία νέα, ανατρεπτική ανάρτηση.

Με δύο φωτογραφίες στο instagram ο Αγγελόπουλος και η Βαμβακούση ανακοίνωσαν ουσιαστικά τα ευχάριστα, αυτά που εμείς από το Youweekly.gr σας είχαμε μεταφέρει πρώτοι! Με δύο πιπίλες λοιπόν το ζευγάρι άφησε να εννοηθεί, πως περιμένουν το μωράκι τους να έρθει στη ζωή.

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει.
Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.