«Απασφάλισε» ο Νίκος Συρίγος: «Ο Light είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης! Στο Χατζηκυριάκειο που μεγάλωσα κάτι τέτοιους εμείς…» (video)

6 Νοεμβρίου, 2023


Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light πήρε ο Νίκος Συρίγος, κατά τη διάρκεια του «Χαμογέλα και Πάλι».Ο Νίκος Συρίγος, ωστόσο, παρακολουθώντας τα λόγια του τράπερ αλλά και της παρουσιάστριας, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Light: «Επειδή εμένα το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε εμένα, πολύ…

... περισσότερο σε κορίτσια που είναι δίπλα μας, θα του πω ότι στο Χατζηκυριάκειο που μεγάλωσα τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάρηδες και δεν τους κάναμε παρέα, δεν τους γουστάραμε.Το να μιλάει έτσι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για εμάς, χωρίς να του έχουμε κόψει...

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light πήρε ο Νίκος Συρίγος, κατά τη διάρκεια του «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Νίκος Συρίγος, ωστόσο, παρακολουθώντας τα λόγια του τράπερ αλλά και της παρουσιάστριας, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά του Light: «Επειδή εμένα το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε εμένα, πολύ περισσότερο σε κορίτσια που είναι δίπλα μας, θα του πω ότι στο Χατζηκυριάκειο που μεγάλωσα τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάρηδες και δεν τους κάναμε παρέα, δεν τους γουστάραμε.

Το να μιλάει έτσι για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για εμάς, χωρίς να του έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθετε και να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης. Αυτό είναι ο Light και δυστυχώς αυτές τις συμπεριφορές παίρνουν τα 15χρονα. Όσο δίνουμε λόγο σε αυτούς τους τύπους τόσο τους δίνουμε δύναμη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.