Όλοι μιλούν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Τόλμησε, τα είπε όλα, τα έβαλε με τον Αχιλλέα Μπέο & ζήτησε παρέμβαση Εισαγγελέα

5 Νοεμβρίου, 2023


Μικρούτσικος για Μπέο: Με σκληρά λόγια σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Αχιλλέα Μπέο, έπειτα από τη χυδαία επίθεση του δημάρχου Βόλου σε βάρος δημοσιογράφων. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssT…

...Text="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η αιχμηρή απάντηση του παρουσιαστήΕιδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε τοπικά...

Μικρούτσικος για Μπέο: Με σκληρά λόγια σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Αχιλλέα Μπέο, έπειτα από τη χυδαία επίθεση του δημάρχου Βόλου σε βάρος δημοσιογράφων.

Η αιχμηρή απάντηση του παρουσιαστή

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου επιτέθηκε σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε τοπικά μέσα της πόλης και οι οποίοι ενημερώνουν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό, μετά τις καταστροφές που υπέστη από το δίδυμο κακοκαιρίας “Daniel” και “Elias” χαρακτηρίζοντάς τους «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους».

Στη συνέχεια

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Βόλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου και μάλιστα χωρίς η ίδια να είναι παρούσα για να μπορέσει να του απαντήσει: «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασσοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή», είπε και συνέχισε τις χυδαιότητες λέγοντας: «Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το».
Το πρωί της Τρίτης 31/10, αφού προβλήθηκε το σχετικό βίντεο στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να το σχολιάσει.«Και να μην είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα και ενώ έχουν εναντιωθεί όλοι μαζί του και πάλι είναι ακραία αυτά που λέει, αλλά με όλα τα προηγούμενα, με αυτά που έχει ακούσει, ξαφνικά να βλέπουμε αυτό το παραλήρημα. Τι να πω…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κυριολεκτικά «χτυπιόταν» με τα λόγια του. «Πρέπει να παρέμβει ο Εισαγγελέας. Αυτός είναι δημόσιος λόγος. Λέει στον κόσμο, βρείτε τους, φτύστε τους και όλα τα υπόλοιπα. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας γιατί λέει για μια κυρία ότι έκανε εξέταση και βρέθηκαν νερά βόθρου στο νερό. Στον λόγο του Μπέου πάντως δεν χρειάζεται να κάνεις εξέταση για να δεις ότι είναι βόθρος ο ίδιος. Ο βόθρος δεν κρίνει, ο εισαγγελέας να τον κρίνει», είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.