Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχω ακόμα πατρικό ένστικτο»

5 Νοεμβρίου, 2023


Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην προσωπική του επιθυμία να γράψει με αφορμή προσωπικά του βιώματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», αλλά και τα παιδιά, σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 Κύπρου.«Τις “Σέρρες” τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους γκέι ανθρώπους σαν εμένα, που μεγάλωσαν στην επαρχία, αλλά και σε…

...,'ezslot_4',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε:«Τις “Σέρρες” τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους...

«Νομίζω ότι ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούν» ανέφερε σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην προσωπική του επιθυμία να γράψει με αφορμή προσωπικά του βιώματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», αλλά και τα παιδιά, σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε:

«Τις “Σέρρες” τις έγραψα γιατί ήθελα να πω αυτά τα πράγματα που ήθελα με απόλυτη ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Περισσότερο στους γκέι ανθρώπους σαν εμένα, που μεγάλωσαν στην επαρχία, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για να μας ακούσετε και να μας κατανοήσετε και να μας σεβαστείτε».

Και πρόσθεσε: «Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος και νομίζω ότι ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με απασχολούν, όσα λέγονται λάθος ή στραβά ή αναλαμβάνουν να τα πουν και να τα διηγηθούν άνθρωποι που δεν έχουν το βίωμα. Εγώ έχω το βίωμα, ξέρω πως είναι να είσαι ένας γκέι γιος σε μια επαρχιακή πόλη».

Σχετικά με τη σχέση του με τα παιδιά, απάντησε: «Δεν είμαι σαν το Χοσέ [σ.σ. από το “Σαββατογεννημένες”] που τα έβλεπε και τρόμαζε, δεν είμαι όμως και πολύ μακριά από αυτό. Τα συμπαθώ, τα αγαπώ αλλά δεν έχω πατρικό ένστικτο, να μην πω ψέματα. Καμιά φορά το σκέφτομαι αλλά δεν το έχω».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.