Χαρούμενοι όλοι οι Έλληνες: Μαθεύτηκαν τα νέα που όλοι περιμέναμε για τον Βασίλη Καρρά – «Είναι δυνατός…»

5 Νοεμβρίου, 2023


Ο Βασίλης Δήμας σε συνέντευξή του στο “Secret” των “Παραπολιτικών” και στη Σπυριδούλα Τριάντου, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!…

...!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Όσα αποκάλυψεΌπως υπογράμμισε “έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καρρά. Γράφαμε μουσική στο καμαρίνι του στην Ιερά Οδό,...

Ο Βασίλης Δήμας σε συνέντευξή του στο “Secret” των “Παραπολιτικών” και στη Σπυριδούλα Τριάντου, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά.

Όσα αποκάλυψε

Όπως υπογράμμισε “έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κ. Καρρά. Γράφαμε μουσική στο καμαρίνι του στην Ιερά Οδό, όπου πήγαινα κάθε μέρα… Εκεί με την κιθάρα γράφαμε μαζί τα πρώτα μας τραγούδια. Γράφαμε ακόμα και από το τηλέφωνο. Αισθάνομαι τιμή και ευγνωμοσύνη για το τραγούδι που υπογράφουμε μαζί”.

Και συμπλήρωσε “κάθε φορά που συνεργάζεσαι με τον κ. Καρρά είναι ένα παράσημο για την πορεία ενός τραγουδοποιού, καθώς έχει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και μεγάλη πορεία στον χώρο της ελληνικής μουσικής με ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά”.

Για την επαφή του με τον Βασίλη Καρρά, επεσήμανε “ναι, έχουμε επικοινωνήσει πρόσφατα και είναι δυνατός, ήρεμος και δημιουργικός. Όπως λέει και ο δίσκος του, είναι εδώ”.

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.