«Να πας να κοιταχτείς!» – Η Σοφία Μουτίδου ακυρώνει τις παραστάσεις της στο Βόλο μετά την επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο (Βίντεο)

2 Νοεμβρίου, 2023


Σάλο προκάλεσε η νέα λεκτική επίθεση, που έκανε ο Αχιλλέας Μπeος σε δημοσιογράφους με την Εισαγγελία να αναγκάζεται να παρέμβει μετά από τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις (δείτε εδώ αναλυτικά).Πολλά τα σχόλια και οι κριτικές για το πρόσωπο του Δημάρχου Βόλου, με τον κόσμο να αναρωτιέται, πως ο λαός της πόλης ανέδειξε μέσα από τις εκλογές ξανά τον ίδιο άνθρωπο για τοπικό άρχοντα.Με τη σειρά της λοιπόν…

..., η Σοφία Μουτίδου πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/11), πως ακυρώνει την παράστασή της στο Βόλο και καλεί όσους θέλουν να τη δουν να δώσουν το παρόν στη Θεσσαλονίκη.Η απόφαση της Σοφίας Μουτίδου για τις επόμενες παραστάσεις...

Σάλο προκάλεσε η νέα λεκτική επίθεση, που έκανε ο Αχιλλέας Μπeος σε δημοσιογράφους με την Εισαγγελία να αναγκάζεται να παρέμβει μετά από τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις (δείτε εδώ αναλυτικά).

Πολλά τα σχόλια και οι κριτικές για το πρόσωπο του Δημάρχου Βόλου, με τον κόσμο να αναρωτιέται, πως ο λαός της πόλης ανέδειξε μέσα από τις εκλογές ξανά τον ίδιο άνθρωπο για τοπικό άρχοντα.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Σοφία Μουτίδου πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/11), πως ακυρώνει την παράστασή της στο Βόλο και καλεί όσους θέλουν να τη δουν να δώσουν το παρόν στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση της Σοφίας Μουτίδου για τις επόμενες παραστάσεις της

«Τα φιλιά μου στο Βόλο! Ελάτε οι Βολιώτισσες υπάρξεις στη Σαλονίκη να με δείτε! Α ναι κ οι Σερραϊκές…», έγραψε η Σοφία Μουτίδου.

Το προσβλητικό σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου σε δημοσιογράφο

Μία νέα συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπeος την Δευτέρα (30/10) με τον Δήμαρχο Βόλου να μιλάει για το μέχρι σήμερα έργο, που θεωρεί, πως έχει προσφέρει στο Δήμο του τα τελευταία 9 χρόνια, που είναι εκλεγμένος από το λαό.

«Ρε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι, όσοι είστε τέτοιοι, άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει 10-11 η ώρα το νερό, που κόβεται, γιατί υπάρχει λόγος; Γιατί μήπως κάνεις μπάνιο; Μια φορά το μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή; Και ο άλλος ο ξεφτίλας, δεν τρέπονται ρε λίγο; Σε εμένα κάνουν κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα.

Την πόλη τους ρε βλάπτουνε…Βγήκε μια Τζανετουλάκου λέει και πήγε και έκανε μέτρηση από τη βρύση της και είπε, ότι το νερό έχει κολοβακτηρίδια, έτσι γίνονται οι μετρήσεις; Και το ανέβασε πάνω…Ρε δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε; Δεν ντρέπεστε ρε λίγο, σε αυτήν την πόλη ζείτε; Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι; Και λίγα σας λέω…», είπε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπeος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.