«Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο…» – H αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα

2 Νοεμβρίου, 2023


Την Τετάρτη 1/11 έκανε έναρξη το Athens Fashion Week που πραγματοποιείται για ακόμα μια χρονιά στο Ζάππειο. Την πρεμιέρα λοιπόν, έκανε η Irene Angelopoulos και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.Η επιχειρηματίας, εντυπωσιακή – όπως πάντα άλλωστε – επέλεξε να φορέσει ένα στενό μίνι κόκκινο φόρεμα με ανοιχτό μπούστο (δείτε αποκλειστικό βίντεο του youweekly.gr).Κατά την διάρκ…

...ς Αλεξάνδρας ΠαναγιώταρουΚατά την διάρκεια της εξόδου της στο AXDW, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το χωρισμό τους.Αρχικά...

Την Τετάρτη 1/11 έκανε έναρξη το Athens Fashion Week που πραγματοποιείται για ακόμα μια χρονιά στο Ζάππειο. Την πρεμιέρα λοιπόν, έκανε η Irene Angelopoulos και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η επιχειρηματίας, εντυπωσιακή – όπως πάντα άλλωστε – επέλεξε να φορέσει ένα στενό μίνι κόκκινο φόρεμα με ανοιχτό μπούστο (δείτε αποκλειστικό βίντεο του youweekly.gr).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Κατά την διάρκεια της εξόδου της στο AXDW, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το χωρισμό τους.

Αρχικά σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, απάντησε: «Τον έρωτα δεν τον αφήνει ποτέ. Είναι πάντα στο πρόγραμμα. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά και η καλοπέραση μέσα σε αυτό. Οπότε στην καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας».

Σε ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα, απάντησε: «Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το ζήτημα και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι κι αυτός έχει κουραστεί να μιλάει για μένα. Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Θα πάει στο μαγαζί του τελικά; «Αν τον δω έξω μπορεί να μιλήσουμε. Μπορεί και να πάω στο μαγαζί του Στάθη για ποτό, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν πάω, θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω», είπε στους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.