Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σλούκας – Τι συμβαίνει με την υγεία του

2 Νοεμβρίου, 2023


Την Πέμπτη (2/11) έγινε γνωστό, πως ο Κώστας Σλούκας δε θα μπορέσει να αγωνιστεί με την ομάδα του Παναθηναϊκού έναντι της Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (3/11) λόγω προβλήματος υγείας, που τον αναγκάζει να νοσηλευτεί.Πιο αναλυτικά, ο γνωστός καλαθοσφαιριστής θα μείνει εκτός αποστολής, καθώς μια γαστρεντερίτιδα είναι αυτή, που τον ταλαιπωρεί και πιο αναλυτικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο με σκοπό να αποφευ…

...χθεί η ταλαιπωρία της υγείας του.Ο λόγος που νοσηλεύεται ο Κώστας ΣλούκαςΣε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Σλούκα στη Βαρκελώνη και αναμένει να αναρρώσει και να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις και στους αγώνες (δείτε εδώ την πρώτη...

Την Πέμπτη (2/11) έγινε γνωστό, πως ο Κώστας Σλούκας δε θα μπορέσει να αγωνιστεί με την ομάδα του Παναθηναϊκού έναντι της Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (3/11) λόγω προβλήματος υγείας, που τον αναγκάζει να νοσηλευτεί.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός καλαθοσφαιριστής θα μείνει εκτός αποστολής, καθώς μια γαστρεντερίτιδα είναι αυτή, που τον ταλαιπωρεί και πιο αναλυτικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο με σκοπό να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της υγείας του.

Ο λόγος που νοσηλεύεται ο Κώστας Σλούκας

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί χωρίς τον Κώστα Σλούκα στη Βαρκελώνη και αναμένει να αναρρώσει και να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις και στους αγώνες (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της νεογέννητης κόρης του).

Κώστας Σλούκας - Νοσοκομείο

Ποιος είναι ο Κώστας Σλούκας: Η ζωή, η γυναίκα και η κόρη του

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν! Ο Κώστας Σλούκας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1990 στη Θέρμη και ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ κάνοντας τα πρώτα του βήματα στον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ έπειτα ακολούθησε η συμμετοχή του στη νεανική ομάδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2008 μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως το 2010 δόθηκε “δανεικός” στον Άρη για έναν χρόνο. Μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό το 2015 πήρε μεταγραφή για τη Φενέρμπαχτσε στην οποία έμεινε τελικά για 5 χρόνια, αλλά τελικά το 2020 επέστρεψε στον Ολυμπιακό, ενώ από το 2007 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται και για την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας.

Πέρα από τη ζωή του στο παρκέ, αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει “σκοράρει” και στον έρωτα, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Δαρσινού, με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Γλυφάδας τον Ιούνιο του 2021, έχοντας ως καλεσμένους μόνο τους πολύ στενούς συγγενείς και φίλους τους, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη μπέμπα).

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που τους άλλαξε για πάντα τη ζωή και είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα και αδυναμία τους.

Η βάφτιση της κόρης τους, λοιπόν, έγινε στις 22/9/22 και η τελετή πραγματοποιήθηκε επίσης στη Γλυφάδα, με ελάχιστους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους, ανάμεσά τους και πολλοί από τους συμπαίκτες του μπασκετμπολίστα, ενώ το όνομα που έδωσαν στην μικρή τους είναι Βαλέρια.

Μόλις, όμως, μπήκε και το 2023, το ζευγάρι θέλησε να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο επίσημα μεταξύ τους, πραγματοποιώντας στις 14/1/23 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη τον θρησκευτικό τους γάμο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες με το νυφικό).

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.