“Πιάστηκε” Έλληνας Influencer για φοροδιαφυγή – 10 ακόμη υποθέσεις στο φως της δημοσιότητας

2 Νοεμβρίου, 2023


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακουστεί πως διάφοροι Influencers έχουν μπει στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης εξαιτίας κάποιας παρανομίας τους, με πιο σύνηθες φαινόμενο την φοροδιαφυγή. Πριν από λίγο καιρό, για παράδειγμα, τα φώτα είχαν πέσει πάνω στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την ίδια να απαντά “ανοιχτά” για τις κατηγορίες που δέχθηκε. Την Τετάρτη 1/11, ωστόσο, ήρθε στο φως άλλο ένα τέτοιο …

...γεγονός μέσα από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, Live News. Πιο συγκεκριμένα, o διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε πως έχει εντοπιστεί ένας Έλληνας ένας Influencer, με πολύ μεγάλο κοινό και τεράστια απήχηση, ο οποίος φοροδιέφευγε συστηματικά και αυτή τη στιγμή είναι...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακουστεί πως διάφοροι Influencers έχουν μπει στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης εξαιτίας κάποιας παρανομίας τους, με πιο σύνηθες φαινόμενο την φοροδιαφυγή. Πριν από λίγο καιρό, για παράδειγμα, τα φώτα είχαν πέσει πάνω στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την ίδια να απαντά “ανοιχτά” για τις κατηγορίες που δέχθηκε.

Την Τετάρτη 1/11, ωστόσο, ήρθε στο φως άλλο ένα τέτοιο γεγονός μέσα από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, Live News. Πιο συγκεκριμένα, o διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε πως έχει εντοπιστεί ένας Έλληνας ένας Influencer, με πολύ μεγάλο κοινό και τεράστια απήχηση, ο οποίος φοροδιέφευγε συστηματικά και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη οι έρευνες, ενώ αναζητούνται και άλλες περιπτώσεις.

Χαμός με τους Influencers που ερευνώνται για φοροδιαφυγή

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, ερευνώνται τουλάχιστον δέκα ακόμη υποθέσεις με Influencers, οι οποίοι εισπράττουν υπέρογκα ποσά, χωρίς παραστατικά, αποδείξεις και τα κατάλληλα έγγραφα, από εταιρείες, οι οποίες ερευνώνται επίσης για το πώς πληρώσανε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.