Μάθιου Πέρι: Από τι πέθανε πραγματικά ο Τσάντλερ στα Φιλαράκια. Η αλήθεια για ναρκωτικά, ανακοπή, αλκοόλ

30 Οκτωβρίου, 2023


Ποια η αλήθεια για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι στα 54 του;Ο πρωταγωνιστής του Friends, Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, δήλωσαν πηγές επιβολής του νόμου στους LA Times.Οι αρχές απάντησαν περίπου στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρίθηκε. Οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυ…

...μίας επειδή η έρευνα ήταν σε εξέλιξη, δεν ανέφεραν την αιτία θανάτου. We are devastated to learn of Matthew Perry’s passing. He was a true gift to us all. Our heart goes out to his family, loved ones, and all of his fans. pic.twitter.com/sAGMLmu5ki — Warner Bros. TV (@warnerbrostv) October 29, 2023 Ωστόσο σύμφωνα με το TMZ o Αμερικανός ηθοποιός, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από...

Ποια η αλήθεια για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι στα 54 του;

Ο πρωταγωνιστής του Friends, Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, δήλωσαν πηγές επιβολής του νόμου στους LA Times.

Οι αρχές απάντησαν περίπου στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρίθηκε. Οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή η έρευνα ήταν σε εξέλιξη, δεν ανέφεραν την αιτία θανάτου.

Ωστόσο σύμφωνα με το TMZ o Αμερικανός ηθοποιός, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του Μάθιου Πέρι.

Ο αγαπημένος σταρ της σειράς πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών «αφού πνίγηκε στο τζακούζι του στο σπίτι», δήλωσαν πηγές στην DailyMail.com. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παίξει ένα δίωρο παιχνίδι Pickleball νωρίτερα την ίδια μέρα, προτού στείλει τον βοηθό του για μια δουλειά εκτός σπιτιού. Όταν επέστρεψε, ο βοηθός πιστεύεται ότι βρήκε τον Πέρι να μην ανταποκρίνεται και κάλεσε το 911.

Ο ηθοποιός έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Μάθιου Πέρι βιογραφικό

Ο Μάθιου Πέρι, ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά.

Μαζί με το “Friends”, ο Μάθιου Πέρι εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές σειρές όπως “Studio 60 on the Sunset Strip”, “Go On” και “The Odd Couple”.

Ο Μάθιου Πέρι ήταν ο συνδημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς του ABC «Mr. Sunshine», που διήρκεσε από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2011.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανέφερε σε μια δήλωση η Warner Bros. Television Group, η παραγωγή του «Friends».

«Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.